26 / 04 / 2024

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 



Türkiye ekonomisinin önemli isimlerinden AB Grup gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre;  2021'de ilave 700 kişiye istihdam sağlayan ve 1 milyarlık gayrimenkul yatırımının startını veren AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, yakın zamanda yeni yatırımlarını da açıklayacaklarını dile getirdi. Yatırımlar hakkında değerlendirme yapan Bayrak, "Ülkeleri güçlü şirketler büyütür. Özellikle de teknoloji şirketleri. Bu nedenle biz de finans teknolojileri alanındaki yatırımlarımızı hızlandırdık. Global anlamda markamızı duyurmak için birçok adım atıyoruz" dedi.

BODRUM'A MİLYARLIK MALİKANE YATIRIMI 

Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerine de yatırım yapan holding Bodrum'da malikane projesi için düğmeye bastı. Barbaros Sağdıç tarafından tasarlanan malikan projesi 1 milyar TL'ye mal olucak. 

AB Grup tan 1 milyar TL lik gayrimenkul yatırımı! 

HARRİS'İN EVİNİ ALIP, BODRUM'A DAVET EDECEK 

Son olarak ABD Başkanı Joe Biden'in yardımcısı Kamala Harris'in evini satın almak için harekete geçen Bayraki konuyla ilgili olarak tapu süreçlerinin devam ettiğini dile getirdi. Harris'e kendilerinin de Bodrum'dan ev satmayı planladıklarını söyledi. Bayrak, şu bilgileri aktardı:

 "Holding brokerlarımız ile Harris'in brokerları dairenin satış sürecine girdiği ilk günden beri irtibatta. Pazarlık sürecinin sonuna gelindi ve yakında imzayı atmayı planlıyoruz." 

Evin sembolik değeri olduğunu söyleyen, "Gerek kendi yatırımlarımız gerekse de Türkiye'deki diğer yatırımların ABD pazarında güçlenmesi için çalışıyoruz" dedi. Bayrak, bugüne kadar Türkiye'de irili ufaklı 200'ün üzerinde inşaat projesinin yanı sıra Atina Marinası'nı da inşa eden isim.Bünyesinde dünyanın en iyi yazılım ve danışmanlık ekibiyle birlikte çalıştıklarının altını çizen ve önümüzdeki günlerde kendi grubuna ait Kripto Varlığı'nın (ABGCoin) lansmanına hazırlanan AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak Nisan ayı içinde açıklanan Merkez Bankası kararını da değerlendirdi.  Bayrak "Asıl önemli olan devletin üst seviyede ilk defa Kripto Varlık terimini kullanması. Bence bu çok mühim bir gelişme" dedi. Yönetmeliğin sadece TCMB'nin lisans verme yetkisindeki Fintech kuruluşları ve bankaları kapsadığının altını çizen Bayrak  "Zannedildiği gibi Kripto'nun yasaklanması, borsalarda alım satımının artık yapılamayacak olması ve/veya kripto ile mal veya hizmet alınmayacak olması gibi bir durum şu an için söz konusu değil. Konu tamamıyla kayıt dışı ekonomiyi kayıt altına almak, ki bu da olması gereken bir durum. Biz bunu aylardır ifade ediyoruz ve tam da düşündüğümüz gibi gerçekleşti" dedi.

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 


Geri Dön