23 / 04 / 2024

AB Grup'tan 15 Temmuz açıklaması!

AB Grup'tan 15 Temmuz açıklaması!

AB Grup Holding 15 Temmuz basın bildirisi yayınladı.  AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak'' 15 Temmuz Destanı’nın 2. Sene-i devriyesini hüznü, heyecanı, coşkusu, onur ve gururuyla milletçe hep birlikte yaşıyoruz'' dedi.



Devletimiz ve milletimizin el ele yazdığı 15 Temmuz Destanı’nın 2. Sene-i devriyesini hüznü, heyecanı, coşkusu, onur ve gururuyla milletçe hep birlikte yaşıyoruz.

Ülkemizin karşı karşıya kaldığı bu hain ve elim olay, Türk halkının tüm kesimlerinin, tüm siyasi liderlerin, iş dünyasının ve sivil toplum örgütlerinin birlik ve beraberlik içinde harekete geçmesiyle başarısızlıkla sonuçlanmış, böylece Türkiye demokratik anayasal düzene ve hukuk devletine olan bağlılığını ortaya koymuştur.

Tarihimizin en karanlık hadiselerinden biri olan 15 Temmuz 2016 darbe kalkışması ve işgal girişimi, milletimizin verdiği destansı mücadele neticesinde parlak bir zafere ve aydınlığa dönüşmüştür. Aziz Milletimiz o gece, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbimizde olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek, tek bilek olmuştur. Tankın, topun, tüfeğin, helikopterin, uçağın, füzenin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilerek demokrasisine, istiklaline ve istikbaline sahip çıkmıştır.

Bu kararlılıkla bir kez daha milletimizin şeref ve istiklali için cennete kanatlanan başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyoruz. Bu şanlı direniş sürecinde gazilik mertebesine erişen kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Adeta Çanakkale'de olduğu gibi yedi düvele göğsünü siper ederek, bu aziz vatanı yeniden vatan kılan necip milletimizi şükranla ve saygıyla selamlıyoruz.

İçinde bulunduğumuz bu dönemde gerek aşiretimiz içinde gerekse ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu aşikârdır. Mutki aşireti ve soyadını Mustafa Kemal Atatürk’ten almış Bayrak Ailesi olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da daima devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Soyadımızın bize verdiği görev kutsaldır. Ve biz bu bilinçle hareket ediyoruz, etmeye de devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. 
Muhsin Bayrak


AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı


Geri Dön