24 / 04 / 2024

AB Yaşam Evleri konut fiyatları!

AB Yaşam Evleri konut fiyatları!

Firma: AB Grup İnşaat

AB Yaşam Evleri 9 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede satış süreci devam eden 45 adet daireden meydana geliyor. İşte AB Yaşam Evleri konut fiyatları...



AB Yaşam Evleri'nde dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Proje  AB Grup İnşaat  tarafından İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçiriliyor.


Yenibosna AB Yaşam Evleri lokasyon olarak Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye 3 kilometre, Basın Ekspres Yolu ve Starcity AVM'ye 1 kilometre, sahil yoluna 5 kilometre, Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


AB Yaşam Evleri konut fiyatları dairelerin büyüklükleri ve konumlarına göre değişiyor. Projede yer alan dairelerin alanları 65 metrekareden başlıyor, 300 metrekareye kadar çıkıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks olarak tasarlanan AB Yaşam Evleri 6 katlı 3 blok tan oluşuyor.


AB Yaşam Evleri konut fiyatları 325 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede kapalı otopark, sauna, modern peyzaj alanları, fitness salonu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


Bahçelievler AB Yaşam Evleri iletişim

Telefon: 0212 550 93 95 

Web: http://abgrupinsaat.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön