26 / 04 / 2024

Abdullah Kiğılı'nın 8.'si Bursa Korupark'ta açıldı

Abdullah Kiğılı'nın 8.'si Bursa Korupark'ta açıldı

 Abdullah Kiğılı mağazalarının 8.'si Bursa Korupark'ta açıldı



Diğer mağazalar ise İstanbul İstinye Park, Kozyatağı Palladium, Ataköy Konakları,  Ankara  AnkaMall, Kentpark,  İzmir  Forum Bornova ve  Adana  M1 AVM'de bulunuyor.

Abdullah Kiğılı Marka Müdürü Hazel Alibaşoğlu, Abdullah Kiğılı markasının 8. mağazasını 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Bursa'da açtıklarını belirterek, "Bursa'da Kiğılı ile birlikte Abdullah Kiğılı olarak 6. şubemizi açıyoruz. Kiğılı olarak Türkiye çapında 170 şubemiz var. Ancak Abdullah Kiğılı olarak henüz 8. mağazamızı açtık. Bunda konseptimizde Kiğılı'dan biraz daha farklı koleksiyonumuz var. İtalya'dan getirilen tamamen doğal elyaflardan saf yün ve elyaflardan üretilen ürünler var. Tüketici beklentilerine maksimum derecede cevap vermeyi hedefliyoruz. Sene sonuna kadar Türkiye çapında Kiğılı ile birlikte 200 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Yurt dışına da açılıyoruz. Çünkü Türkiye'de hazır giyimde ihracatı en çok artış gösteren ilk 25'in içinde Kiğılı var." dedi.

Konseptin tüm özellikleriyle yansıtılacağı bir mağaza oluşturmakta zorlandıklarını ifade eden Kiğılı Güney Marmara Bölge Müdürü Naci Altunbaş ise sonunda arzu ettikleri gibi bir mağaza oluşturduklarını, Abdullah Kiğılı markasının Bursa ile buluşmaya hazır olduğunu söyledi.

Altunbaş, Abdullah Kiğılı markasının yüksek kalitesi ve bakış açısıyla uluslararası markalarla rekabet edebilen standartlara sahip olduğunu belirterek, "İtalyan Biella'nın en önemli kumaş firmaları ile yapılan işbirliği sonucunda, az metrajlarla ithal edilen sonsuz seçenekli desenler, asil renklerle buluşan kumaşlar koleksiyonun asil detayları olarak öne çıkıyor. Farklılığı arayan, taşıdığı kıyafeti herkesin üzerinde görmek istemeyen beyler, Abdullah Kiğılı markasını tercih edecek." diye konuştu.

Bölge Müdürü Altunbaş, günlük hayatın ritminde, şıklık kadar rahatlığın da ön planda tutulduğu bir koleksiyon sunduklarını anlatarak, "Abdullah Kiğılı, İtalya'dan az metrajlarla getirdiği kumaşları, 45 yıllık tecrübenin titizliği ile bütünleştirip, kalite, stil ve asaleti simgeleyen çok özel bir koleksiyon sunuyor. Tamamen doğal elyaflardan oluşan 'Abdullah Kiğılı' koleksiyonunda, saf yün, yün- ipek, yün-kaşmir ve saf  kaşmirin harmanlandığı takım elbise ve ceket modelleri mevcut." şeklinde konuşmasını tamamladı.
Star


Geri Dön