26 / 04 / 2024

ABH'den Kale Endüstri Holding'e tam destek!

ABH'den Kale Endüstri Holding'e tam destek!

Kale Endüstri Holding, Anadolu Bilişim Hizmetleri'nin uyarladığı Axapta Projesi ile üretim, satış, stok ve sipariş süreçlerinde tüm tehditleri fırsata dönüştürerek tam takip gerçekleştiriyor



1953 yılında temelleri atılan, 1979'da Kale Kilit ile atağa kalkan, 1988 yılında tüm şirketlerini holding çatısı altında toplayan Kale Endüstri Holding, dev yatırımları ile sektörde büyümeye devam ediyor. 2006 yılı kapsamında IT yatırımlarına bir yenisini ekleyerek tüm satış ve üretim süreçlerini Anadolu Bilişim Hizmetleri ile takip etme kararı alan Kale Endüstri Holding, Axapta Projesi ile satış, stok, sipariş ve üretim süreçlerindeki tüm tehditleri ortadan kaldırma fırsatı yakaladı.

Axapta Proje uygulaması öncesinde Kale Endüstri Holding bünyesinde 10'dan fazla farklı program kullanılmasına karşın maliyetlerin görülmesi, stokların yönetilmesi bunlara bağlı olarak da üretim planlaması, performans ve verimliliğin ölçülmesi konusunda sıkıntılar yaşanıyordu. Kullanılan farklı programlar arasında entegrasyon ve koordinasyon konusunda yaşanan sorunlar nedeniyle tutarsız ve tekrarlı veri girişleri yaşanmakta ve kaynaklar verimli, etkin olarak kullanılamamaktaydı.

Anadolu Bilişim Hizmetleri'nin sunduğu Kurumsal Kaynak Planlama çözümü kapsamında Kale Endüstri Holding'e üretim, stok, sipariş, satın alma, satış, fason konularında takip ve yönetim imkanı sunularak; artan işlem yapma hızı ile müşterilerin tek bir noktadan yönetilmesi sağlandı.

Üretim, Fiyatlandırma, Sipariş, Stok, Satış ve Satın Alma süreçleri öngörülü ve karşılaştırmalı olarak ulaşılır hale geldi. Bu sayede gider yönetimi, merkezi finans yönetimi ve satın alma talep yönetimi gelişmiş hale gelerek iş akış süreçleri birbirleriyle entegre olarak gerçekleşmeye başladı.

Anadolu Bilişim Hizmetleri A.Ş. hakkında

Anadolu Bilişim Hizmetleri (ABH), Anadolu Grubu bünyesindeki yirmi yılı aşkın süredir sunduğu hizmeti, 2004 yılında bağımsız bir yapıya dönüştürdü. Kurumların bilişim teknolojileri alanındaki tüm sistemin kurulumunu, uyarlamasını ve işletimini sağlayan ABH'nin en önemli hedefi kurumların karlılığını ve verimliliklerini artırmaktır. Kurumsal kaynak planlama, müşteri ilişkileri yönetimi, iş zekası ve bütçe planlama sistemlerinin uyarlanması ve işletilmesi alanlarında servis veren ABH, ayrıca ihtiyaca özel çözümler de sunuyor. ABH, firmaların hiçbir ek yatırım yapmadan, kendi altyapısından yararlanmalarını sağlıyor. Bu hizmet her anlamda tasarruf sağlarken iş verimini de maksimuma çıkarıyor. Türkiye'yi, dünya çapında bir bilişim üssü yapmak isteyen ABH yönetimi, tüm altyapısını bu hedef için hazırlıyor. 2009 yılı kapsamında Microsoft'un dünyada sadece 21 veri merkezi ile imzaladığı Saas Incubation Center anlaşmasına dahil olan ABH; bu sayede yazılımların kiralanması konusunda da hizmet vermeye başladı. ISO 9001 Kalite Yönetimi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetimi, ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetimi ve TickIT sertifikalarının aynı anda sahibi olan ilk ve şuan için tek Türk bilişim firması olan ABH müşterilerine uluslararası standartlarda hizmet sunuyor.
www.abh.com.tr


Geri Dön