26 / 04 / 2024

Abonelikle iPhone satın alma modeli! Satın almaya gerek kalmayabilir

Abonelikle iPhone satın alma modeli! Satın almaya gerek kalmayabilir

Apple, eni ürünleri ile birlikte daha da fazla gelir elde etmek adına önemli projeler hazırığı içinde. Bunların başında da abonelikle yolu ile iPhone satın alma modeli geliyor.



Apple'dan gelen son bilgilere göre yıl sonunda bir IPhone aboneliği sunmaya başlamak istiyor. Bu Abonelik üzerinden tüketiciler, Apple’ın yeni teknoloji iPhone’larına aylık bir ücret vererek ulaşabilecek ya da başka bir deyişle ürünleri aylık olarak kiralayabilecek.

Apple bu sayede her yıl iPhone değiştiremeyen kişiler üzerinden de para kazanmak istiyor. Firmanın bu sistemi ilk olarak ABD’de aktif etmesi bekleniyor.

Apple diğer yandan daha çok reklam gösterecek

Apple uygulama geliştiricilerine e-posta yoluyla ulaştı. Apple "uygulamada daha çok reklam gösterilecek" iddialarını atmış olduğu e-posta yoluyla doğruladı.

Apple kullanıcılarına daha çok reklam göstereceği iddiasını doğruladı

Apple, hakkında geçtiğimiz günlerde “belli uygulamalarda daha çok reklam gösterecek” iddiaları ortaya atılmıştı. Apple  çok reklam iddiaları App Store’da kapsamında doğruladı. İddiaya göre bu reklamlar yaklaşık bir hafta içinde uygulama mağazasında yer alacakb YouTube ve Netflix gibi dev platformların ardından Apple’ın da bu reklam adımını atması çoğu iPhone kullanıcısı tarafından tepkiyle karşılandı.

Abonelikle iPhone satın alma modeli! Satın almaya gerek kalmayabilir


Geri Dön