24 / 04 / 2024

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.



Yarım asıra yakın süredir İstanbul’da gayrimenkul sektörüne yön veren, ihtiyaçlara ve aile yapılarına göre yatay ve dikey mimariyi tasarlayan Acarlar Şirketler Topluluğu, Acarkentlilere ve referanslarına özel, Acar Blu Koru Etabı'nda da cazip yatırım ve yaşam fırsatları sunuyor. 

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. 

Acar Blu Residence, satış ve yerleşimin tamamlanmakta olduğu Şehir etabından sonra şimdi Koru Etabını ve yanı sıra tarihi fırsatlar sunuyor.

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, villa yerleşimini kata taşımak isteyen Acarkentlilere, yatırımına Acarkent tercihinde yön vermek isteyenlere özel fiyat - kiracı desteği ile  süre opsiyonu tanıdıklarını açıkladı. Özdemir, şunları söyledi: 

Yatırımcı ile Kiracıyı Buluşturuyor

"Kovid-19 salgını süreci ve deprem tehditi ile kuzeye yönelen konut tercihleri sebebiyle, İstanbul’un yükselen yıldızı Acarkent - Acar Blu Residence’da kiralık yer kalmadı. 

Uzun zamandan beri Acar Blu Residence’a gelen kiralama taleplerine; satın alanların sunduğu kiralık alternatifleri olmaması sebebiyle olumlu yanıt veremiyoruz.

Acarkent’ de 'Kiracılıktan; Ev Sahipliğine' geçiş süreçlerinin 6 – 18 aylık period içinde yüzde 40 oranında gerçekleştiğini tespit ettik. Yıllardan beri süren bu gelenek ve çalışma ışığında ortaya çıkan 2 farklı  talebe Acar Blu Residence çatısı altında yanıt vermeye karar verdik. 

Bu doğrultuda; kısıtlı sayı ve sınırlı süre ile başlattığımız, yatırımcımıza 'kiracı desteği' uygulamamızı başlatıyoruz."

Katlara Yayılan Yerleşim; Kat’ a yöneliyor; 

Yerleşim ve yaşam değerinin her geçen gün daha da yükseldiği Acarkent’ de günümüzün  Villa değerleri; Acarkent’ lilere yıllardan beri bekledikleri değişim fırsatı sunuyor. 

Özdemir, lListe fiyatlarının 3.117.156-TL’den başladığı kampanya kapsamında bulunan, 150-175 metrekare büyüklüğündeki 2+1 ve 251-315 metrekare büyüklüğündeki 3+1 teslime hazır residans konutlar için,

7 bin 500 TL’den 15 bin TL’ye değişiklik gösteren aylık kira değerlerinin yatırımın geri dönüşü için önemli bir katkı olduğuna dikkat çekiyor ve uygulama ile mortgage konut kredisi tercihinde bulunacak veya direkt yatırım yapacak Acarkentliler ve referanslarına yalnızca kiracı adayına, aylık kira gelirine göre mortgage kredi alternatiflerine karar verme fırsatı sunulduğu belirtiyor.

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, Acar Blu’da yaşam ve yatırım tercihinde bulunmak isteyenleri, Acar Blu Luxury Sales Club’ a veya sanal ortamda misafir olmaya,  KORU Etabı Örneklerini ve Kısıtlı Sayıda Satış Alternatifini 'Manzara ve Dekorasyonları' ile 'Gerçek ve/veya Sanal Ortamda' birlikte değerlendirmeye çağırıyor. 

Web: https://www.acarblu.com/


Geri Dön