25 / 04 / 2024

Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Candan Armağan Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Candan Armağan Öztürk tarafından kuruldu. 


Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü yapı ve tesislerin mimarlık ve mühendislik hizmetlerinin yürütülmesi,plan ve projelerin çizilmesi ve her türlü teknik uygulama sorumluluk ve danısmanlıgını yapmak. 2. Her türlü plan,mimari proje düzenlenmesi,statik proje düzenlemek,imar planları, hazırlanması,altyapı projeleri hazırlama, uygulama yapmak, açık alan düzenlemesi,bahçe peyzaj mimarlıgı ve danısmanlık hizmetleri islerini yapmak, Konusu ile ilgili her türlü hafriyat,tasımacılık,taahhüt isleri yapmak, restorasyon, rekonstrüksiyon isleri yapmak 3. Her türlü mimarlık ve mühendislik ve insaat alanlarında kullanılan bilcümle malzeme yapı elemanları ve yapı bilisimleri ile sıhhi tesisat malzemelerinin insaat makine ve elemanlarının ithalat, ihracat ve dahili.....ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Adres; Büyülşehir Mah.Cumhuriyet Cad. No.1/48 Beylikdüzü 


Geri Dön