24 / 04 / 2024

Acıbadem Atakent Hastanesi yakında açılacak!

 Acıbadem Atakent Hastanesi yakında açılacak!

Artaş Grubu, Avrupa Konutları markalı 3 projesini hayata geçirdiği Atakent’e Acıbadem Sağlık Grubu ile anlaşarak Acıbadem Atakent Hastanesi kazandırdı



Avrupa Konutları Atakent 3 projesinin bünyesinde inşa edilen hastanede faaliyet gösterecek Acıbadem Atakent Hastanesi için Artaş Grubu ve Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanları, düzenlenen imza töreninde el sıkıştı.

 

Nitelikli konutlar ve büyük yatırımlarla planlı bir şekilde gelişen ve İstanbul’un yeni cazibe merkezi haline gelen Atakent, Avrupa Konutları Atakent 3 projesiyle birlikte Acıbadem Sağlık Grubu’nun en büyük hastanesine sahip oluyor.


Acıbadem Proje Yönetimi binasında düzenlenen imza töreninde el sıkışan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, hastanenin bölgeye ve bölge insanına hayırlı olmasını dilediler.


Avrupa Konutları markalı projeleriyle Atakent bölgesine büyük yatırım yapan Çetinsaya; “Atakent, son derece planlı bir şekilde gelişen bir bölge ve İstanbul’un dönüşüm sürecinde örnek niteliği taşıyacak özelliklere sahip. Bu bölgede inşa ettiğimiz son projemiz olan Avrupa Konutları Atakent 3 ile Atakent’e büyük değer kazandırdığımıza inanıyorum. Proje bünyesinde hayata geçirdiğimiz okul, cami ve hastane ile bölgenin kalkınmasında rol olmaktan mutluyuz. Hastanemizin, sağlık sektörünün devlerinden Acıbadem ile faaliyete geçmesi de sevindirici bir diğer nokta.” dedi.


ÜNİVERSİTE HASTANESİ OLACAK


Toplam 59 bin 800 metrekare kapalı alana sahip olan hastane, sağlık grubunun en büyük hastanesi olacak ve üniversite hastanesi olarak hizmet verecek. Acıbadem Üniversitesi Hastanesi’nin uzman hekim kadrosu ve ileri teknolojiye sahip cihazlarla donatılmış eksiksiz tıbbi birimleri, Atakent halkına kaliteli sağlık hizmeti sunacak.


BÖLGENİN DEĞERİNE KATKI SAĞLAYACAK


Avrupa Konutları’nın toplam 3 konut projesiyle, gelişiminde etkin rol aldığı Atakent’te, Acıbadem Hastanesi bölgenin değerini artıracak. Yılın son çeyreğinde hizmete başlayacağı belirtilen hastanesinin Avrupa Konutları Atakent 3’e de şimdiden değer kazandırdığı belirtiliyor.


Geri Dön