23 / 04 / 2024

Acil nakit ihtiyacına Fibabanka'dan acil çözüm! Bir SMS ile 1,89 faiz oranlı krediniz hazır!

Acil nakit ihtiyacına Fibabanka'dan acil çözüm! Bir SMS ile 1,89 faiz oranlı krediniz hazır!

Vatandaşların nakit ihtiyaçları günden güne artarken Fibabanka da müşterilerin yardımına yetişiyor. Fibabanka yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını paylaştı.



Enflasyon nedeniyle pek çok farklı alanda üst üste gelen zamlar vatandaşları da olumsuz etkiliyor. Geçim derdi ve borç ödemekle uğraşan vatandaşlar ay sonunu nasıl getireceklerini kara kara düşünüyor. Zorlu koşullar vatandaşların nakit ihtiyacını günden güne daha da çok artırıyor. Yaşanan yüksek enflasyon herkesin bütçesini zorlarken Fibabanka yeni kampanyanın ayrıntılarını paylaştı. Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşların yardımına koşan Fibabanka, sms ile başvuru yapılabileceğini duyurdu. İşte Fibabanka kampanyasının ayrıntıları…

FİBABANKA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Son yıllarda yüksek enflasyon vatandaşları oldukça zor bir duruma soktu. Nakit ihtiyacını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar bankalara yöneliyor. Vatandaşların acil nakit ihtiyacına acil çözüm sunan Fibabanka, yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Fibabanka avantajlı kampanyasını açıkladı. İhtiyaç kredisi kapsamında vatandaşlara ödeme yapılacağını duyuran Fibabanka 130 bin lira tutarında ödeme yapacağını belirtti. İhtiyaç kredisi kapsamında 20 bin liraya kadar ödeme yapılacağı ifade edildi. Fibabanka kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların kısa mesaj yoluyla başvuru yapması gerekiyor. İhtiyaç kredisi için başlangıç faizi yüzde 1.89 olarak belirlendi. İhtiyaç kredisi için 36 ay vade seçeneği de sunuluyor.

Fibabanka ihtiyaç kredisi hesaplama tablosu şu şekilde:


Geri Dön