24 / 04 / 2024

ACO, yangına dayanıklı çatı sistemi üretti!

ACO, yangına dayanıklı çatı sistemi üretti!

ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. Son yıllarda artan ani yağışlar, çatı drenaj sistemlerinde daha dikkatli planlama yapılmasını zorunlu kılmaktadır.



Drenaj sistemleri denince ilk akla gelen çözüm üreticisi ACO, suyun değdiği tüm noktalarda sunduğu drenaj sistemleri seçenekleri ile her zaman planlayıcıların ilk tercihi olmuştur. ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. 


Sifonik drenaj sistemlerinin uygulanabilmesi için gerekli şartlar sağlandığında, konvansiyonel drenaj sistemlerine göre bazı avantajları vardır. Bunlardan birkaçı; daha az süzgeç kullanımı ihtiyacı, daha az ve düşük çaplı boru kullanımı olarak sıralanabilir. Aynı zamanda sifonik sistemlerde yataydaki borulara eğim vermek gerekmediğinden, büyük alanlarda hacim ve yer avantajı sağlayarak daha verimli alan kullanımı sağlamaktadır.


Sifonik drenaj sistemlerinin bu avantajlarının yanında, ACO fark yaratan özellikleriyle beklentileri aşarak üstün bir sifonik drenaj sistemi çözümü sunmaktadır. ACO sifonik drenaj sistemleri paslanmaz çelik veya döküm süzgeçlerin içerisine konulabilen yangın dayanımlı soketler sayesinde güvenli çatılar yaratır. Kullanılan sistem bileşenleri oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Ayrıca çelik boruların montajı plastik borulamaya göre daha kolay ve hızlı olup, çelik borulama daha güvenli ve hijyeniktir. 


Geri Dön