19 / 04 / 2024

Acun Ilıcalı Zorlu Center ve Miami'den ev aldı!

Acun Ilıcalı Zorlu Center ve Miami'den ev aldı!

Acun Ilıcalı, ‘Survivor' programının Dominik'teki çekimleri nedeniyle sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'dan ayrı kalmamak için Miami'de 6.2 milyon dolara bir malikane satın aldı.



Acun Ilıcalı, ‘Survivor' programının Dominik'teki çekimleri nedeniyle sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'dan ayrı kalmamak için Miami'de 6.2 milyon dolara bir malikane satın aldı. Ilıcalı malikaneyi Subaşı'ya hediye etti.


Acun Ilıcalı Zorlu Center ve Miami den ev aldı!



BEŞ YATAK ODASI VAR

Malikane Miami Beach'teki Palm Island'da bulunuyor. 650 metrekarelik malikanenin beş yatak odası, profesyonel mutfağı, ev sineması ve şarap mahzeni bulunuyor. Lüks malikane denize sadece birkaç adım uzaklıkta…




AYRILDIĞI EŞi ZEYNEP iÇiN ZORLU CENTER'DA 6 MiLYON DOLARA DAiRE ALDI


Ünlü televizyoncu eski eşi Zeynep Ilıcalı'yı da unutmadı. Yazın Bodrum Mandarin Oriental'da bulunan villasını eski eşine tahsis eden Ilıcalı, İstanbul Zorlu Center'da altı milyon dolar ödeyerek bir daire de ona satın aldı.



ESKi EŞE BÜYÜK JEST

Zeynep Ilıcalı'nın Thanx Co isimli şirketi Beşiktaş'ta. Zeynep Hanım ve kızları daha önce Beykoz Konakları'ndaki evlerinde kalıyordu. Acun Ilıcalı Zincirlikuyu'daki lüks daireyi alarak eski eşini şehrin merkezine taşımış oldu.



Sözcü





Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Ünlü yapımcı Acun llıcalı kesenin ağzını iyice açtı. Şu sıralar izlenme rekorları kıran Survivor yarışması için Dominik'te bulunan llıcalı, sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'dan ayrı kalmamak için Miami'de 6.2 milyon dolara bir malikane satın aldı. llıcalı malikaneyi Subaşı'ya hediye etti. Ilıcalı'nın sevgilisine hediye ettiği 650 metrekarelik malikanenin beş yatak odası, profesyonel mutfağı, ev sineması ve şarap mahzeni bulunduğunu bunun haricinde de denize sadece birkaç adım uzakta olduğu öğrenildi. Başarılı televizyoncu, bu arada eski eşi Zeynep llıcalı'yı da unutmadı. Yazın Bodrum'da bulunan villasını eski eşine tahsis eden llıcalı, İstanbul Zorlu Center'da altı milyon dolar ödeyerek bir daire de ona satın aldı. 

Survivor için Dominik'te bulunan Acun llıcalı sevgilisi Şeyma Subaşı'na Miami'de 6 milyon dolarlık bir malikane aldı. Eski eşini de unutmayan ünlü yapımcı, onun için de Zorlu Center'da aynı paraya bir daire satın aldı.



Şok


Geri Dön