16 / 04 / 2024

Adalar'da ek hizmet binası açıldı! 

Adalar'da ek hizmet binası açıldı! 

İBB Bakırköy, Kartal ve Kasımpaşa’dan sonra dördüncü ek hizmet binasın açılışını Adalar’da gerçekleştirdi. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Adalar sakinlerine daha iyi bir hizmet sunabilmek için İBB Ek Hizmet Binası’nın açılışını yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ile Genel Sekreter Yardımcılarından Şengül Altan Arslan ve Arif Gürkan Alpay’ın da bulunduğu heyet, önce Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ü makamında ziyaret etti. Gül, Çağlar ve beraberindekiler ardından Büyükada Saat Meydanı’nda bulunan, İBB Adalar Ek Hizmet binasının açılışı gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Erdem Gül, Adalar’ın İBB için öneminden bahsederek, Adaların tarihi dokusu ve kimliğini bozmadan gerçekleştirilecek çalışmalardaki işbirliğin önemine değindi. Gül, “Adalar için, Adalar Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyla hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Adalar da ek hizmet binası açıldı! 

İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ise konuşmasında, Adalar sakinlerinin ana karaya gitmeden her türlü belediyecilik işlemlerini halledebilmelerinin önemini vurguladı. Çağlar, “İSKİ’nin abonelik ve tüm vezne işlemlerinin Ek Hizmet Binamızda başlamış olmasından mutluluk duyuyoruz. Yine Adalar ilçesindeki yurttaşlarımızın sorun ve önerilerini yakından dinlememizi sağlayacak Beyaz Masa birimimiz de binamızda hizmet veriyor” şeklinde konuştu.

İSKİ, BEYAZ MASA VE TURİZM OFİSİ BULUNUYOR 

Çağlar, Adaların tarihi ve turistik açıdan önemine değindiği konuşmasında, yeni açılan Ek Hizmet Binasında turizm ofisinin de hizmete başladığını belirtti. İBB’nin Adalar ilçesinde yürüttük bir çok çalışma olduğunun altını çizen Çağlar konuşmasının devamında şu açıklamalarda bulundu: 

“Biliyorsunuz İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni dönemde Adalar ilçesinde devrim niteliğinde bir projeyi hayata geçirdi. Uzun yıllardır ciddi şikayetlere konu olan faytonlar kaldırıldı. Ulaşımda elektrikli araçlara geçildi. Bu alanda İETT filomuzu güçlendirmek için tedarik çalışmalarımız sürüyor. Her adaya bir GSM hattı ile taksi hizmetine erişim kolaylaştı. Bir yandan asfaltlarımızı yenileme çalışmalarımız hızla devam ediyor.”

İBB Adalar Ek Hizmet Binası’nda, Beyaz Masa, İSKİ, Turizm Bilgilendirme bölümü gibi farklı birimler yer alıyor. 

Adalar'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık havuzlu ahşap ev!


Geri Dön