19 / 04 / 2024

İBB'nin Dolapdere'deki ek hizmet binası açıldı!

İBB'nin Dolapdere'deki ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Dolapdere'deki ek hizmet binası açıldı. Yeni binayı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan binanın bölgeye çok önemli bir katkı sağladığını belirtti.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Dolapdere’de açılan yeni ek hizmet binasını ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Büyükşehir Belediyesinin önemli icra müdürlüklerinin buraya gelmiş olması, bölgeye şüphesiz çok önemli bir katkı sağladı. Bölgede aynı zamanda çok önemli kentsel dönüşüm ve kültür sanat projelerinin yanı sıra, otelcilik ve iş dünyasına ilişkin çok güzel yatırımlar da var. Dolayısıyla Dolapdere start verdi.” dedi.  


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin Dolapdere’ye  taşınmasının ardından, genel sekreter yardımcılarını makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. Genel sekreter yardımcılarıyla bir süre sohbet eden Başkan Demircan, Beyoğlu’nda hayata geçirilen dev projeler ve ileriye dönük atılabilecek adımlar hakkında da fikir alış verişinde bulundu. Kalabalık bir heyet ile ziyarete gelen Demircan, ayrıca katları dolaşarak tüm birim çalışanlarına hoşgeldiniz dedi.


Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Demircan, tesadüfi bir şeyin olmadığını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ile birlikte Dolapdere’nin geleceği ile ilgili bundan yaklaşık 7-8 sene evvel bazı stratejik kararlar vererek buranın yapılanma şartlarıyla ilgili bir hayal kurgulamıştık. Bugün o kararların tek tek hayata geçtiği bir dönemi yaşıyoruz. Bu binanın yapımı ve Büyükşehir Belediye Başkanlık binasının önemli icra müdürlüklerinin buraya gelmiş olması, bölgeye şüphesiz çok önemli bir katkı sağladı.” dedi. 


Anayurt


Geri Dön