25 / 04 / 2024

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı. Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, yüz ölçümü olarak İstanbul’un en büyük 4’üncü ilçesi olan Arnavutköy’de, Hadımköylü vatandaşların, ilçe merkezinde yer alan devlet hastanesine gitmekte zorluk yaşaması sonucu girişimler başlatıldı. Bu girişimler sonucunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olan hizmet binasının, Arnavutköy Belediyesi tarafından yapım ve onarım işlemleri yapıldı. Arnavutköy Devlet Hastanesi Başhekimi ve Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle ek hizmet binası hizmete açıldı.

4 branşta hizmet verecek

Hadımköy bölgesinin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan hastane için uzun zamandır çalışmalar yürütülüyordu. Sorunun çözümü için ilk etapta Hadımköy’e Arnavutköy Devlet hastanesinin ek hizmet binası hizmete açıldı. Hastanede 4 farklı branşta; Dâhiliye (İç Hastalıkları), Çocuk, Genel Cerrahi, Kadın ve Doğum alanlarında hizmet verilecek. Ayrıca binada, ivedi olarak müdahale edilmesi gereken vakalar için acil servis de 24 saat hizmet verecek.


Geri Dön