29 / 03 / 2024

Adam&Eve Oteli'ndeki villalar Arapların gözdesi!

Adam&Eve Oteli'ndeki villalar Arapların gözdesi!

Antalya'nın Belek ilçesinde bulunan Adam&Eve Oteli'ndeki villalar, özellikle muhafazakar ailelerin gözdesi haline geldi. Dışarıdan hiçbir şekilde içerisinin görülmediği havuzlu villalar, Türkler olmak üzere Ortadoğu, Rusya ve Türk cumhuriyetleri ile t



Antalya'nın Belek ilçesinde bulunan Adam&Eve Oteli'ndeki villalar, özellikle muhafazakar ailelerin gözdesi haline geldi.Dışarıdan hiçbir şekilde içerisinin görülmediği havuzlu villalar, başta Türkler olmak üzere Ortadoğu, Rusya ve Türk cumhuriyetleri ile Avrupa ülkeleri vatandaşları tarafından tercih ediliyor. Villalara özellikle Arap turistlerin büyük ilgi gösterdiği belirtiliyor.

Antalya Belek'te yaklaşık 120 milyon Euro'ya yaptırılan ve kurulduğu 2006'dan bu yana 22 uluslararası ödül kazanan Adam&Eve Oteli, lüks konforu ve tesislere konulan 5 milyon aynası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Geçen yıl 85 ülke vatandaşını ağırlayan otel, mutaassıp ailelerin ilgi odağı haline gelen lüks villalarıyla da farklı tarz oluşturuyor. 188 ile bin 212 metrekare büyüklüğündeki 5 villa tipinde (standart, design, deluxe, garden residance, presidential), sadece size özel havuzun yanı sıra, sauna, buhar banyosu, home theatre ses sistemi ve mutfak bulunuyor. Tümü deniz manzaralı villalara, istek halinde özel aşçı da tahsis edilerek ailelerin damak zevkine göre mönü hazırlamasına imkan tanınıyor.

Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, Adam&Eve villalarında sınırsız bir mutluluk yaşatmayı arzuladıklarını ifade ederek, tasarımı, mimarisi ve üst düzey hizmeti ile özel tatiller için dünyanın en özel mekânlarından birini hizmete sunmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Beyaz ağırlıklı, yalın ve duru atmosferde üst düzey hizmet ve konfor sunduklarına dikkat çeken Görgülü, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel gibi birçok ünlü simanın villaların müdavimi olduğunu bildirdi. Görgülü, Delux ve Garden Residance villaların konukları için, en az bir yabancı dil bilen, kendi alanında eğitim almış, deneyimli, insan ilişkileri ve organizasyon konularında bir uzman görevlendirildiğine dikkat çekerek, "Tahsis edilen görevli, villa ve tatilinizle ilgili her türlü konu ve ihtiyacınız ile 24 saat ilgileniyor, restoran ve spa suite rezervasyonlarınızı yapıyor, yemeklerinizin siparişlerini alıp servis hizmeti sunuyor, çocuklarınızla ilgilenip onların otel içindeki aktivitelerden yararlanmasını sağlıyor." dedi.

Görgülü, projenin büyük bölümü kendisine ait Adam&Eve Oteli'ne, yaklaşık 120 milyon Euro yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi. Dünyanın en büyük standart odaları (64 metrekare), en uzun yüzme havuzu (104 metre-otelde 28 havuz bulunuyor), en iyi spa merkezi (578 jakuzi, 68 sauna, 13 hamam), en büyük lobisi (10 bin metrekare) ve en uzun LED ışıklandırma sistemine sahip (140 kilometre-odalarda 8 ayrı fonksiyonlu ışıklandırma seçeneği) otelde, yaklaşık 5 milyon ayna bulunduğuna dikkat çeken Görgülü, geçen yıl 2 bin 500 balayı çiftini ağırlayarak yeni evlenenlerin de ilk adresi haline geldiklerini bildirdi. Görgülü, dünya mutfaklarından en gözde mönülerin ikram edildiği tatil merkezinde, turistlerin en çok  Adana  kebabı ile baklavayı tercih ettiğini belirterek, "Otelimizde geçen yıl, 24 ton Adana kebap ve 10 ton baklava ikram edildi. 10 alakart restoranda en çok İtalyan, Türk ve Japon mutfakları ilgi gördü." dedi.


Zaman/MUSTAFA GÜN


Geri Dön