25 / 04 / 2024

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde gerçekleştirilen mitingde yaptığı konuşmada, seçime kadar son ana değin var güçleriyle çalıştıklarını, bunu yaparken sadece Çukurova, Adana'yı almak için değil;  vatan, bayrak toprak, millet ezan için çalıştıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhur İttifakının sadece seçime dönük bir ittifak olmadığını söyleyen Sarıeroğlu, Çukurova'da daha önce başlanan kentsel dönüşüm çalışmalarının ilçe belediyesi tarafından yürütülemediğini söyledi. Sarıeroğlu, özelde Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.

Adana'nın AK Parti iktidarı döneminde 45 milyar liralık yatırım aldığını söyleyen Sarıeroğlu, "Gaziantep, Kayseri, Antalya, Konya, Kocaeli'ne büyükşehir olarak bu boyutta bir yatırım yapılmamış. Şehrimiz bu kadar yatırıma rağmen istediği aşamaya gelmemiş. Diğer şehirlere baktığımızda tek farkımız ilçe, büyükşehir hükümet uyumu olmaması. Bu uyum olmadığı için şu anda hala ihtiyaçlarımız, taleplerimiz var. İnşallah 31 Mart'ta bunu aşacağız.  Adana  inşallah bu fırsatı iyi değerlendirecek." şeklinde konuştu.


Geri Dön