19 / 04 / 2024

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.



Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, kent için çalışmalarını sürdürüyor.  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yollardaki acil asfalt ihtiyacının hızla karşılandığını ve karşılanmaya devam edileceğini söyledi. 

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sosyal medyadan canlı yayınlanan meclis toplantısında; hafta sonu sınava girecek öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin,  belirli saatler arasında belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacağını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, yol ve köprülerin, ulaşım master planına uygn yapılacağını vurguladı, projelerin bilimsel yöntemlerle şekilleneceğini dile getirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi haziran ayı meclis toplantılarının 5. oturumu, meclis toplantı salonunda yapıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başkanlığında toplanan mecliste, gündem dışı konuşmalarda ilçelerdeki acil asfaltlama ihtiyaçları konuşuldu. Ayrıca ulaşım master planı yapılması ve imarla ilgili komisyon oluşturulması konuları da masaya yatırıldı.


Geri Dön