24 / 04 / 2024

Adana Demirspor Token arzını başlattı!

Adana Demirspor Token arzını başlattı!

Geçtiğimiz günlerde Token arzını başlayan Adana Demirspor kulüple taraftar arasında köprü görevi üstlenmeyi amaçlıyor. 



Dijşital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, 5 Ekim Salı günü saat 13.00 itibariyle  Adana  Demirspor Kulübü'ne ait Demir Token arzını başlattı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; serbest piyasada fiyatlanan fan token Demir Token'ın ön satışı, 6 ve 12 ay kilitli kalma ve kilitsiz seçenekleriyle Bitexen'de gerçekleştiriliyor. Demir Token, Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) token'ı olarak çıkarıldı. 

Değerini kulüp başarısı ve taraftar etkileşiminden alan Demir Toker'ın (DEMIR); taraftarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri faydalar ile taraftar ve kulüp arasında bir köprü görevi görmesi amaçlanıyor. Taraftarlar; kulüp kararlarına katılma, transferlerle ve maça çıkan oyuncularla ilgili fikirlerini aktarma, takım ve kulüp üyeleri ile bitexen özel aktiviteler, imzalı kulüp ürünleri, maça ve kulübe özel aktiviteler, futbolcularla sahaya çıkma gibi aktivitelerle sınırlı olmamak üzere birçok aktiviteye katılabilecek. 

 Adana Demirspor Token arzını başlattı!

Demir Token, ismini taraftar grubundan alan "Mavi Şimşekler" mobil uygulaması üzerinden de kullanılabilecek. Uygulama üzerinde kullanıcılar Demir Token ile oy kullanabilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilecek. Mavi Şimşek'ler mobil uygulaması içerisinde elde edilen gelirlerin yüzde 20'si ve NFT gelirlerinin yüzde 5'i ise Demir Token yakımı için piyasadan geri alım için kullanılacak ve yakılacak. Arzlarla ilgili görüşlerini dile getiren Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, "Stabil token'larla başladığımız fan token serüvenine serbest piyasada fiyatlanan token'larla devam ediyoruz. Kripto varlıklarla futbolu buluşturmaya devam edeceğiz" dedi

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön