28 / 03 / 2024

Adana Yüreğir'de 38.8 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Adana Yüreğir'de 38.8 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Adana Yüreğir Belediyesi, sahip olduğu 8 arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsalar için ihale 30 Haziran'da düzenlenecek..



Adana Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 arsa satışa sunuluyor. Ticaret+konut alanı imarlı olan arsalar için toplam muhammen bedel 38 milyon 834 bin 175 lira olarak belirlendi. Arsaların ihalesi 30 Haziran'da yapılacak.


ARSALAR SATILACAKTIR

Yüreğir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait  Adana  İli Yüreğir İlçesi Karşıyaka(Atakent) Mahallesinde aşağıda sıra numarası, Mahallesi, Ada ve Parsel Numarası, Niteliği, Metrekare Alanı, Muhammen Bedeli, Geçici Teminatı, İhale Tarihi ile İhale Saatleri yazılı toplam 8 (Sekiz) adet Arsa Belediye Encümeninin 14/06/2017 tarih ve 201 sayılı kararına istinaden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/A maddesi uyarınca kapalı zarf usulü ile en çok artırana satışları yapılacaktır.


Adana Yüreğir de 38.8 milyon TL ye satılık 8 arsa!


1 - İhale Belediye Encümeni huzurunda Belediyemiz Encümen Toplantı salonunda sıra numarası, Mahallesi, Ada ve Parsel Numarası, Niteliği, Metrekare Alanı, Muhammen Bedeli, Geçici Teminatı, İhale Tarihi ile İhale Saatleri yazılı yukarıda sıra numarası halinde belirtilen Arsalar sıra numarasına göre belirtilen tarih ve saatte 2886 Sayılı D.İ.K’nun 35/A maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile en çok artırana satışı/satışları yapılacaktır.

2 - Geçici Teminatların ihale saatinden her bir arsa için ayrı ayrı olmak üzere önce Belediyemiz veznesine yatırılmış olması veya T.C. Ziraat Bankası Yavuzlar Şubesi TR06 0001 0012 6133 6561 0250 03 İBAN Nolu hesaba yatırılması gerekmektedir.

3 - İhale ilgili şartname ve ekleri her bir arsa için için ayrı ayrı olmak üzere 150.00-TL bedel karşılığında mesai saatleri içerisinde Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisinden temin edilebilir. İhaleye katılacakların şartname satın almaları zorunludur.

4 - Arsalar ile ilgili diğer ayrıntılı bilgiler İhale Şartnamesinde ayrıntılı olarak belirtilmiştir.

5 - Teklifler her gayrimenkul için ayrı ayrı verilecektir.

6 - İSTEKLİLERDEN İHALEYE KATILABİLMELERİ İÇİN:

a) Kanuni İkametgâh Belgesi (Nüfus Müdürlüğünden)

b) Nüfus Cüzdanı Sureti (Nüfus Müdürlüğünden)

c) Geçici teminat makbuzu.(Nakit)

d) İhaleye istekli adına vekâleten katılınıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletname ile vekâleten katılanın noter tasdikli imza sirküleri belgelerini getirmek zorundadır.

e) Ortak girişim olması halinde Ortak girişim beyannamesi.

f) Tüzel kişilerde ise yukarıdaki şartlardan ayrı olarak, idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekaletname ve imza sirküleri.

g) Telgraf veya faks ile yapılacak olan müracaatlar ve posta yolu ile yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

h) İhaleye iştirak edecek firma, birlik ve şahısların ihale ilanı ve ihale şartnamesinde istenilen belgeleri 2886 sayılı D.İ.K’ da belirtilmiş olan esaslara göre hazırlayarak hazırlanmış olan zarfları İhale günü İhale Komisyonu Başkanlığına ihale saatinden önce teslim etmeleri gerekmektedir.

7 - İdare ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedel tespitinde serbesttir.

İlan olunur.





Geri Dön