16 / 04 / 2024

Adana'da 50 bin TL'ye villa!

Adana'da 50 bin TL'ye villa!

Ömer Bayram İnşaat'ın Adana'da yaptığı villa ve daireler 500 metrekareye ulaşan büyüklük ve 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor



Sektörde 34 yıllık bir deneyime sahip olan Ömer Bayram İnşaat özellikle son iki yıldır markalaşma üzerine yaptığı çalışmalarla Adana'da adını duyuruyor. Ömer Bayram tarafından kurulan firma, 1 + l'den 5+1'e kadar inşa ettiği çeşitli büyüklükte daire ve villalar, oluşturduğu yaşam alanlarıyla her kesime hitap ediyor. Firmanın yaptığı dairelerin büyüklükleri 50-300 metrekare arasında değişiyor. Villaların kullanım alanları ise 500 metrekareye kadar çıkıyor. Daire ve villalar 50 bin TL'den 900 bin TL'ye kadar değişen fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Adana'dan kazandıklarını Adana'ya yatırmaya devam ettiklerini belirten Ömer Bayram İnşaat Genel Müdürü Halit Erdoğan şöyle konuştu: "Bölgeye nitelikli ve kullanışlı yaşam alanları kazandırıyoruz. Başladığımız projeyi çizim aşamasından bitimine kadar eksiksiz tamamlamak bizim için her şeyden önemli. Malzemelerin tamamının markalı olmasına özen gösteriyoruz. İşçilikte ömür boyu garanti veriyoruz. Görsellik, sağlık, konfor, kullanım rahatlığı, müşterinin beğenileri önceliğimiz."

Yıllardır güven inşa ettiklerini vurgulayan Halit Erdoğan, "Proje henüz temel halindeyken konut satıyoruz. Bu bize olan güvenden kaynaklanıyor. Zaten en iyi reklamımızı da, bizden daha önce daire alan müşterilerimiz yapıyor" dedi. Her projede bir öncekine göre farklılık yaratmak istediklerini, bu kapsamda sektördeki gelişmeleri izlemek için yurt içi ve yurt dışında düzenlenen fuarlan takip ettiklerini belirten Erdoğan, 50'nin üzerinde ülkede fuara katıldıklarını söyledi.


Geri Dön