25 / 04 / 2024

Adana'da vitrin ve billboard gibi reklam yerleri kullanım ihalesi yapılacak!

Adana'da vitrin ve billboard gibi reklam yerleri kullanım ihalesi yapılacak!

Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı, 94 adet Billboard, 111 adet iki Yüzlü Reklam Vitrini, 3 adet Afiş Değiştiricin iki Yüzlü Reklam Vitrini, 4 adet Sabit Megaliğht, 3 adet Afiş Değiştiricili Megaliğht ve 2 adet Silindir Reklam Kulesinin kullanımını ihale ede



Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C.  Adana  İLİ
SEYHAN İLçE BELEDİYESİ

Konu: İhale İlanı

SEYHAN İLçE BELEDİYE BAşžKANLIĞINDAN

1- 'Belediyemiz sınırları dahilinde ve sorumluluğunda .bulunan cadde ve sokaklara 94 adet Billboard, 111 adet iki Yüzlü Reklam Vitrini, 3 adet Afiş Değiştiricin iki Yüzlü Reklam Vitrini, 4 adet Sabit Megaliğht, 3 adet Afiş Değiştiricili Megaliğht ve 2 adet Silindir Reklam Kulesinden oluşan kent mobilyalarının ilan ve reklam amacı ile kullanım hakkının ihaleye çıkartılarak 3 yıllığına kiraya verilmesi' işi 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ve arttırma suretiyle ihale edilecektir.

2- İşin tahmin edilen bedeli 324. Ü®20,48-TL'dir.

3- İhale 08/06/2011 günü saat 14:30'da Belediye Encümenince yapılacaktır.

4- ihale şartnamesi ve diğer evraklar Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü Etüt proje- ihale şubesinde görülebilir. 50-TL makbuz karşılığı aynı yerden temin edilebilir.

5- İhaleye katılmaya yeterli olup olmadıklarının tespiti için Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne 06/06/2011 günü saat 12:00'a kadar örneğine uygun başvuru dilekçesi ile birlikte,

5.1. Ticaret ve Sanayi Odası kayıt sureti (Reklam işi ile ilgili iştigal ettiklerine dair).
5.2. Kanuni ikametghı olması.
5.3. Türkiye de tebligat için adres göstermesi.
5.4. Gerçek kişi olması halinde ilgilisine göre ticaret sanayi odası veya esnaf sanatkr siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge.
5.5. Tüze! kişi olması halinde kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair ticaret sicil gazetesi.
5.6. Ortak girişim olması halinde ihale şartnamesindeki örneğine uygun noter tasdikli ortaklık girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi ve ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişiliklerin her birinin (5.1.}(5.2H5.3){5.4}(5.5) deki esaslara göre temin edecekleri belgeler,
5.7. İmza sirkülerini vermesi.
5.7.1. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri
5.7.2. Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri
5.8. İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacakların adına,
vekaletname ile vekaleten iştirak edeceklerin noter tasdikli imza sirkülerini vermesi.
5.9. İştirakçilerin bağlı bulunduğu vergi dairesi ve SSK Müdürlüğünden alınmış, olan mükellefiyet kayıt yazıları ile ihalenin yapılacağı ay içerisinde ve son müracaat tarihinden önce alınmış vadesi geçmiş vergi ve prim borcunun olmadığına dair belge.
5.10. Mali'durum bildirisi ve belgeleri.
5.11. 2886 sayılı kanuna göre cezalı olmadığına dair yazılı beyanı
5.12. Banka referans mektubu kullanılmamış krediler nakit veya teminat olarak keşif bedelinin en az %10'u kadar olacak. Banka referans mektupları ile bildirilen nakit veya teminat mektubu kredileri ilgili bankanın Genel Müdürlüğünden teyit ettirilecektir.
5.13. Nüfusu en az 150.000 Bin olan iki il veya ilçede ihale konusunda faaliyet gösterildiğine dair ilgili belediyelerden alınmış belge.

6- İhaleye katılabilmek için ise; tekliflerini ÖJ/06/2011 günü saat 12:00'a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Belediyemiz Yazı işleri Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.
Dış zarf aşağıdaki belgeleri içerecektir

6.1. Teklif mektubunun bulunduğu iç zarf,
6.2. Ticaret/veya Sanayi Odası belgesi,
6.3. Noter tasdikli imza sirküleri.
6.4. İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli İmza sirküleri.
6.5. Seyhan ilçe Belediye Başkanlığı adına alınmış. 9.724.00-TL tutarında geçici teminat alındı makbuzu veya banka teminat mektubu.

7- Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce olsa dahi dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

8- Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir,

9- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlan olunur.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön