26 / 04 / 2024

Adapark Konakları ile Konya yaşam merkezine kavuşuyor!

Adapark Konakları ile Konya yaşam merkezine kavuşuyor!

Adem Bulut İnşaat tarafından inşa edilen Yazır bölgesinde inşa edilen Adapark Konakları ile Konya yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. 



Yeni Haberden Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, proje hakkında açıklamalarda bulundu. Bulut, “Geleceğe yönelik önemli bir yatırım olan bu projemizde, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. İnsana değer veren bu proje ile; Konya’nın cazibe merkezi Adapark Konakları olacak” ifadelerini kullandı.

İnsana yaşanılabilir sosyal yaşam alanı sunan Adapark Projesi'nin 2020’nin ilk üç ayında bitirilmesi planlanıyor. Projenin içerisinde; sosyal alanlar, açık otoparklar bulunuyor. 

Toplam 200 daireden ve ticari alanlardan oluşan projede daireler 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 şeklinde dizayn edildi. Projede kiler, çamaşır odası, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, çocuklara özel kreş, çocuk oyun alanı, mescit, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, kafeterya, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu ve kamelyalar gibi birçok etkinlik alanı yer alıyor. 

Projeyle insanların yaşam merkezi olanaklı bir daireye sahip olmalarını planladıklarını söyleyen Bulut, “Projemizde 200 daire bulunuyor. Sadece daireler değil, bir çok aktivitesi olan; yüzme havuzu, fitness salonu, Türk Hamamı gibi birçok sosyal alana sahip bir yaşam merkezi oluşturuyoruz. İçinde açık otoparkımız da var. Biraz da bölgesel olarak üniversiteye yakın olması, alışveriş merkezlerine, tramvaya, otogara, hastanelere her yere yakınlığı olmasıyla aslında merkezin içinde bir yaşam merkezi oluşturduk” diye konuştu.

Adapark’ın insana değer veren bir proje olduğunu söyleyen Bulut, şu ifadeleri kullandı: “Projemizle şimdiden ilgilenenler var, çok da beğenenler oluyor. Her şey tek tek düşünülmüş. İnsanların çok ilgisini çekiyor. Bu projeyi bekleyenler de oluyor. Daire sayısıyla çok kalabalık bir daire de değil, tam kararında. Kaliteli malzemeler kullanıyoruz. İnşaa ederken kullandığımız ürünler tek tek bakılarak ölçülerek seçiliyor. Adapark projesi insana değer veren bir proje. İnsan için her şey düşünülmüş. Ben bir yerde ne kadar düşünülürsem o kadar değerli olduğumu hissederim. Adapark’ta herkes kendini değerli hisseder.”

Hedef kitlelerinin daha kalabalık aileler olduğunu söyleyen Bulut, “Bizim Konyalılardan istediğimiz; almasalar da gelsinler projeyi görsünler. Projemizi gezsinler. Eksik yönleri varsa eleştirsinler, örnek dairemizi görsünler. Buraya gelen insan bir şeyler öğrenerek gitsin. Bir müşteri ev alacağı zaman buradaki kaliteyi görsün, alacağı yerlerde o kaliteyi arasın. Şartları zorlasınlar yani, aslında bizim istediğimiz biraz da bu. Sadece daire satmak da değil. Biraz daha öncü olalım, biraz daha kaliteyi arttıralım. Biraz daha müteahhitlerin önünü açalım. Biraz daha müşterinin vizyonunu genişletelim” ifadelerini kullandı.


Geri Dön