29 / 03 / 2024

Adapazarı Agora AVM 28 Mayıs'ta açılıyor!

Adapazarı Agora AVM 28 Mayıs'ta açılıyor!

Agora, 120'den fazla mağazasıyla kapılarını 28 Mayıs'ta Sakaryalılara açıyor. İzmir Agora Alışveriş Merkezi'nin ardından zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi oluşturacak.



Agora Alışveriş Merkezi 28 Mayıs'ta hizmete açılıyor. Odak Group tarafından hayata geçirilen Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaları, gurme restoranları, sinema salonlarını, eğlence merkezlerini bünyesinde barındırıyor. 

İzmir Agora Alışveriş Merkezi'nin ardından zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi oluşturacak. 

Agora Antalya Alışveriş Merkezi'nin de gelecek dönemde hayata geçirilmesi planlanıyor. 


"Agora Adapazarı'nda Hayat Var" Odak İnşaat Mühendislik, Madencilik San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, 28 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Türkiye pazarında yer alan yerli ve yabancı markaların başarılı karmasıyla, Adapazarı hedef kitlesinin tüketici ihtiyaç ve isteklerine cevap vererek, "Agora Adapazarı'nda Hayat Var" diyeceklerini söyledi.. 


Sakarya'nın yenilikçi yüzü Oral, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi'nin konumuna dikkat çekerek, 4.848 km2 yüzölçümü, hızlı kalkınması ve gelişmesiyle Sakarya'nın Türkiye'nin en dinamik şehirlerinden biri olduğunu dile getirdi. Oral, 1.000.000'i geçen toplam nüfusu ile Marmara Bölgesinin İstanbul, Bursa, Kocaeli'den sonra 4'üncü büyük ili olduğunu belirtti. Oral, "Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi ile şehrin modern ve yenilikçi yüzünü yansıtan bir alışveriş merkezi olmasını amaçladıklarını" ifade etti. 


Dünya Markaları 120'yi aşkın mağazanın yer alacağı alışveriş merkezinde, cafe, bistro, gurme lezzetler, ünlü markalar ve temalı eğlence merkezleri yer alacak. Adapazarı Agora Alışveriş Merkezi, 2.500 m2'lik 8 sinema salonu ve 1100 kişilik oturma kapasitesiyle sinemaseverleri buluşturacak. 


Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön