19 / 04 / 2024

Adapazarı'nda kentsel dönüşüm seferbeliği!

Adapazarı'nda kentsel dönüşüm seferbeliği!

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalar yaptı. Işıksu, ''Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz, şu anda yola çıkmış durumdayız'' diye konuştu. 



Adapazarı Belediyesi Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu önderliğinde, 4 maddelik gündemle toplandı. Mecliste konuşulan konuların en başında kentsel dönüşüm geldi.

Sakarya Yenihaber'de yer alan habere göre; kentsel dönüşümün mecliste görüşülmesinin ardından Başkan Işıksu sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yaptı.

Işıksu yaptığı açıklamada, "Şubat Meclisimizde ana gündemimiz kentsel dönüşüm. Siyasi büyüklerimizin kentsel dönüşüme sahip çıkma konusundaki açıklamaları bizleri oldukça memnun etmiş ve cesaretlendirmiştir. Basın mensuplarımızın da bu konuyu ayrıca gündemde tutması, bizim çok önemli ve değerlidir. Kentsel dönüşümü Adapazarı’mızda hemşehrilerimizin desteği olmadan hayata geçirmemiz asla mümkün değildir. Tüm detaylara hâkim olarak, oluşabilecek süreçleri iyi analiz ederek, kapsamlı çalışma yapmaya devam edersek biz bu işi başarırız. Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz, şu anda yola çıkmış durumdayız ve bu yolda Adapazarı’mızla birlikte yürüyeceğiz." 


Geri Dön