25 / 04 / 2024

Adem Atmaca: Ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz!

Adem Atmaca: Ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Atmaca, "Büyüme hızında dünya ülkeleriyle yarışan Türkiye bu hamlelerle daha çok yücelecek" dedi...



Yaşadığımız bu seçim, tüm yönleriyle tarihe geçecek türden bir seçim oldu. Yeni yönetim anlayışının, yeni lider ve hükumetin oylandığı seçimde Türkiye, oyunu ekonomik ve siyasi istikrara verdi. 16 yıldır kesintisiz olarak sürdürülen ekonomik ve siyasi istikrar ile sağlanan güven ortamı, bu sayede sekteye uğramadan devam edecek. Yeni sistemin getireceği yeni kaidelerle birlikte yepyeni bir dönem ülkemizi bekliyor. 

İstikrarın sağladığı güven ortamı ile birlikte yönetimin tüm aktörleri ülkemizin kalkınmasına yönelik ciddi hamlelerde bulunacak. Büyüme hızında dünya ülkeleriyle yarışan Türkiye bu hamlelerle daha çok yücelecek. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün temsilcileri olarak bizler de yatırımlarımızla üstün bir güç sergileyeceğiz. Atmaca Gayrimenkul olarak yeni yönetimin üstün çabalarına karşılık, yeni yatırımlarımızla ekonomiye sağladığımız katma değeri artırmak yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.


Geri Dön