27 / 04 / 2024

Adese, Ankara Yenimahalle'de yeni mağaza açtı!

Adese, Ankara Yenimahalle'de yeni mağaza açtı!

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Değirmendere mağazasını düzenlenen törenle açtı.




İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara'da yeni bir mağaza daha açtı ve organik büyümesini sürdürdü. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Değirmendere mağazasının açılış törenine Adese Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Durmaz, Adese  Ankara  Bölge Müdürü Fırat Kemaloğlu. Adese yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışı yapılan Değirmendere mağazası hakkında konuşan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Açılışı gerçekleştirilen Değirmendere mağazamızla birlikte hem organik büyümemizi sürdürmüş, hem de Ankara'da daha çok müşteriye ulaşma imkanını yakalamış olacağız. 350 metrekarelik ticari alana sahip olan mağazamız midi formatında 2 kasa ve 8 personel ile hizmet verecek. Mağazamızda çeşit olarak ise 3 bine yakın ürün bulunacak" dedi. Açılışı yapılan Değirmendere mağazasının hayırlı olmasını dileyen Gök. yalan bir süre içinde Konya Doğaşehir mağazasını da açacaklarını sözlerine ekledi. 



Yeni Meram


Haber Ticari Hayat'ta şöyle yer aldı;

YENİ mağaza açılışlarına 2016 yılında da devam eden Adese, Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Değirmendere mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. 350 metrekare ticari alana sahip olan mağaza, 2 kasa 8 personeli ile hizmet verecek. 


Ticari Hayat 


Geri Dön