27 / 04 / 2024

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.



Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Konya Hal şubesinin devri hakkında açıklama yaptı.

Adese Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu toplantısında, Musalla Bağları Mah.Hal-1 Sk. N46 Selçuklu / KONYA adresindeki " KONYA HAL" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri Hay.ve Otom.San.Tic.Ltd.Şti.'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına, ilgili devir işlemi bedelinin, görüşmeleri devam etmekte olan diğer mağazalarımızın devir bedellerine yapacağı etkiler göz önünde bulundurularak, tüm mağazalarımızın devir işlemleri tamamlandıktan sonra duyurulmasına, oybirliği ile karar verildi. 

Adese nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin KAP açıklaması:
Şirketimizin 26.01.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında,

1- Musalla Bağları Mah.Hal-1 Sk. N46 Selçuklu / KONYA adresindeki " KONYA HAL" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri Hay.ve Otom.San.Tic.Ltd.Şti.'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına; 

2- İlgili devir işlemi bedelinin, görüşmeleri devam etmekte olan diğer mağazalarımızın devir bedellerine yapacağı etkiler göz önünde bulundurularak, tüm mağazalarımızın devir işlemleri tamamlandıktan sonra duyurulmasına,oybirliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Geri Dön