29 / 03 / 2024

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman Belediyesi ile Elazığ Belediyesi yetkilileri, kentsel dönüşüm projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediyenin yetkilileri bir araya gelerek fikirlerini ortaya koydular.



Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararla Adıyaman’da uygulamaya konulan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Adıyaman Belediyesi Kentsel Dönüşüm Birimi, Elazığ Belediyesi’nin ilgili yetkilileriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında fikirler paylaşıldı.


Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Vechi Yüksek başkanlığında, Adıyaman Belediyesi Kentsel Dönüşüm Biriminde gerçekleştirilen toplantıya Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Kazım Özgür, Adıyaman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Salih Alkayış, Elazığ Belediyesi Başkan Danışmanı İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Atalar, Elazığ Belediyesi Kentsel Dönüşüm Birimi Sorumlusu İnşaat Mühendisi Taner Öztekin, Adıyaman Belediyesi Kentsel Dönüşüm Birimi personellerinden Jeoloji Yüksek Mühendisi Abdurrahman Bölücü, Şehir Planlamacısı Büşra Saygı, Serap Taşar ve Harita Mühendisi Mustafa Dost ile şirketin ilgili personelleri katıldı. Toplantıda, Adıyaman’da yürütülen kentsel dönüşüm projelerinin durumu ve yapılacaklar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.



Batman Çağdaş


Geri Dön