25 / 04 / 2024

Adıyaman'a 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacak!

Adıyaman'a 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacak!

Adıyaman'da 452 dönüm alana 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacağı açıklandı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, millet bahçesinin maliyetine tepki gösterdi ve açıklamalarda bulundu.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 452 dönüm büyüklükteki bir alana yapılacak millet bahçesi için 68 milyon 443 bin TL bedelli sözleşme imzaladı. 

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Adıyaman Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından da projenin altyapısı için 10 milyon TL harcama yapıldı. Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, millet bahçesinin 90 milyon TL'ye maliyetle hayata geçirileceğini dile getirdi. 

Adıyaman a 68.4 milyon TL lik millet bahçesi yapılacak!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, millet bahçesinin maliyetine tepki göstererek, “Adıyaman'da 9 kişinin alınacağı temizlik görevi için 5 bin 217 kişi başvurdu. Türkiye'de ve Adıyaman'da milletimizin tek gündemi işsizlik ve yoksulluk. Cumhuriyet tarihimizin en yüksek işsizlik ve yoksulluk seviyesini gördüğümüz şu zamanda millet bahçesine bu kadar para harcanması günahtır” diye konuştu.

İstanbul'un o ilçesine yeni millet bahçesi müjdesi!


Geri Dön