28 / 03 / 2024

Adıyaman millet bahçesi maliyeti

Adıyaman millet bahçesi maliyeti

Adıyaman'da 452 dönüm alana 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacağı açıklandı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, millet bahçesinin maliyetine tepki gösterdi ve açıklamalarda bulundu.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz." dedi. Erdoğan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi de verdi...

Adıyaman'a 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacak!

Adıyaman'da 452 dönüm alana 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacağı açıklandı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, millet bahçesinin maliyetine tepki gösterdi ve açıklamalarda bulundu.

Rize Millet Bahçesi'nin adının değiştirilmesi mecliste!

Rize'nin Fındıklı ilçesindeki Millet Bahçesi'nin adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hava İkmal Millet Bahçesi’nin adı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi olsun önerisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, Hava İkmal Millet Bahçesi’nin ‘Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ olarak anılmasını gündeme getireceklerini söyledi.

Adıyaman Millet Bahçesi'nin akıbeti TBMM'de!

Adıyaman'ın Besni ilçesine yapılması planlanan Millet Bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Adıyaman Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman Merkez'e millet bahçesi müjdesi!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 20 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesi daha açıldı!

Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Cumhuriyetin 100. yılına girerken 81 ilimize 81 milyon metrekare millet bahçesi kazandırma hedefimize adım adım yaklaşıyoruz." diye konuştu.

TOKİ Adıyaman Millet Bahçesi 2 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 2 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman millet bahçesi maliyeti Haberi

Adıyaman millet bahçesi maliyeti

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 452 dönüm büyüklükteki bir alana yapılacak millet bahçesi için 68 milyon 443 bin TL bedelli sözleşme imzaladı. 

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Adıyaman Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından da projenin altyapısı için 10 milyon TL harcama yapıldı. Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, millet bahçesinin 90 milyon TL'ye maliyetle hayata geçirileceğini dile getirdi. 

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, millet bahçesinin maliyetine tepki göstererek, “Adıyaman'da 9 kişinin alınacağı temizlik görevi için 5 bin 217 kişi başvurdu. Türkiye'de ve Adıyaman'da milletimizin tek gündemi işsizlik ve yoksulluk. Cumhuriyet tarihimizin en yüksek işsizlik ve yoksulluk seviyesini gördüğümüz şu zamanda millet bahçesine bu kadar para harcanması günahtır” diye konuştu.

İstanbul'un o ilçesine yeni millet bahçesi...