19 / 04 / 2024

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 19 bin 737 metrekare alanda yapılacak Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Dün yapılan ihale kapsamında millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, bitki ve peyzajı ile Adıyaman şehrine yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı inşa edilecek.

Çocuk oyun alanlarının, bisiklet yolunun, koşu ve yürüyüş parkurlarına yer verilecek millet bahçesinde 438 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların bulunacağı millet bahçesinde, tema bahçeleri, çiçekli bitkiler ile daha çok yeşille buluşacak vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.


Geri Dön