26 / 04 / 2024

Yatağan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatağan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Muğla Yatağan’da yapılacak Millet Bahçesi’nin ihalesi dün yapıldı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, yeşilin her tonunu içinde barındıracağı bitki ve peyzajı ile Muğla Yatağan'a yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, Millet Kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı haline gelecek.

Yatağan Millet Bahçesi nin ihalesi yapıldı!

Yatağan Millet Bahçesi'nde çocuklar için içerisinde dört farklı noktada toplam 895 metrekarelik oyun alanı, 96 metrekarelik alanda spor alanları, basketbol-voleybol ve tenis sahası, koşu yolu-bisiklet yolu parkuru dinlenme alanı ve diğer donatılar bulunacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların bulunacağı millet bahçesinde zeytinlik alanı, peygamber çiçekleri ve bitki bahçeleri ile daha çok yeşille bir araya gelecek vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön