19 / 04 / 2024

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya dört üstgeçit daha inşa edilmeli!

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya dört üstgeçit daha inşa edilmeli!

İZBAN kapsamında Torbalı'da inşa edilen tek üstgeçit yetersiz kalıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yaptığı açıklamada, 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay'dan dört üstgeçit yapılmasını istedi.





İZBAN banliyö tren hattı yapımında son aşamaya gelinirken, vatandaşların Torbalı'yı ikiye bölen demir yolundan geçişleri çileye döndü. Torbalılılar, tren yolundan karşıya geçmek için 1 kilometrelik yolu kat etmek zorunda kalıyor. Vatandaşların yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için TCDD yetkililerine rehberlik eden Başkan Görmez, yoğun geçiş noktalarını baz alarak, ilçeye dört üstgeçit istedi. İzban banliyö tren hattı projesi üzerinde gerçekleşen fikir alışverişinden sonra Görmez ve TCDD yetkilileri, projede belirlenen noktaları yerinde inceledi. Koçbay, ilçede üstgeçit sayısının artırılacağını müjdeledi. 


Endişelerini anlattı

İZBAN'ın Torbalı için büyük bir şans olduğunu, ancak beraberinde bazı yükler de getirdiğini kaydeden Görmez, şunları söyledi: "Yaşanılabilecek sıkıntıların önüne geçilebilmesi önemli bir husus. Bu konuda bizleri kırmayıp Torbalı'ya kadar gelen 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay ve beraberindeki ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Yapılacak olan yaya üstgeçitlerinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Projeyle ilgili yakında müjdemiz olacak. Torbalı hazırlıklı olsun


Yeni Asır


Geri Dön