19 / 04 / 2024

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım!

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım!

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım. Emlak Fuarı' nın en ilgi çeken standlarından biri de Gül Yapı'ya ait. Firma dört ayrı yeni projesini katılımcıların ilgisine sunuyor.



İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip Gül Yapı ve Gül Proje, 4 ayrı projesini Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtıyor. Fuarın ilk günü yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan projeler, Arap yatırımcıların da ilgisini çekti. Gül Yapı Başkanı Ali Gül, bu yıl İstanbul'un yaşam ve yatırım için en uygun lokasyonlarındaki 4 ayrı projeyi vitrine çıkardıklarını söyledi. Gül Proje Başkanı Metin Gül de fuarın ilk gününde yoğun bir ilgiyle karşılaşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Kentin en uygun lokasyonlarındaki projelerimiz hem yatırımcının hem oturumcunun ilgisini çekiyor. Bunun yanı sıra fuarda Arapların da ilgisini gözlemledik" dedi. Gül Yapı ve Gül Proje'nin projeleri ise şöyle: 


GÜLPARK YAŞAM: Esenyurt'ta 1+0'dan 3+1'e kadar değişen daire tipleri yer alıyor. 2015 yılında teslim edilecek projede 564 konut ve 60 ticari birim bulunuyor. 


EYÜP PARK: Eyüp'te toplam 329 konuttan oluşuyor. 3 blok halinde inşa edilen EYÜP PARK projesinde teslimler Haziran 2015'te.. 


KAVAKLI KONAKLARI: İstanbul Yakuplu'da yükseliyor. Projede; 285 konut ve 67 mağaza var. 


KALEKENT: Toplam 100 bin metrekare arazi üzerine kurulan proje, Beylikdüzü'nde, bin 471 konut, 52 mağaza olarak planlandı.


Takvim


Geri Dön