26 / 04 / 2024

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.





29 Eylül-1 Ekim 2016 tarihleri arasında 13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan şirketlerinin uluslararası ilişkilerini güçlendirmek amacıyla 81 ülkede hizmet veren İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, bu sene Ankiros 2016’da 11 İtalyan firmasınınyeni teknolojilerini ziyaretçilerle buluşturacak.


2015 yılında 31,5 milyon ton üretimle dünyada 9’uncu sırada yer alan Türkiye demir-çelik sektörü büyümeye devam ediyor.Metalurji sektörünün merakla beklediği ve yılın en önemli fuarlarından biri olanAnkiros 2016ı,29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında sektör temsilcilerini Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getiriyor.


İtalya’dan 11 firma fuara katılıyor


Türk şirketlerinin İtalyan şirketlerle ticari ilişkilerini güçlendirmeyi amaçlayanİtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016 fuarında İtalyan firmalarını bir araya getirecek büyük bir ülke standıyla yer alacak. Bu sene Ankiros 2016’ya İtalya demir ve çelik sektörünün önemli firmalarından Sas Engineering and planning Srl, Euromac Srl, Foundry Ecocer Srl, Sır Spa, Brondolin Srl, QDesign Srl, İtalpresse İndustrie Srl Societa Unipersonale Buhler Brescia Srl, Artimpianti ve İtalyan Döküm Sanayiciler Derneği Amafond katılıyor.


İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım AjansıBaşkanı Aniello Musella fuarla ilgili şunları söylüyor; “Ankiros 2016, İtalyan firmaların Türk firmalar ile yeni bağlantılar oluşturabilmeleri, ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtabilmeleri ve nitelikli ziyaretçilerle bir araya gelebilmeleri açısından kaçırılmaması gereken bir organizasyon.Sektörün önde gelen firmaları mevcut portföylerini ve yeni ürünlerini bu fuarda sektörle buluşturuyor. Biz de İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı olarak Ankiros 2016’da 11 İtalyan firmasının inovatif hizmetlerini ziyaretçiler ile buluşturacağız. İtalyan döküm, makina ve teknolojileri sanayi pazarını Türk firmalara tanıtacağımız Ankiros 2016’ya katılmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.


Türk firmaları ile yeni işbirlikleri


Ankiros Fuarı, demir-çelik, döküm ve demirdışı metaller sektörlerine makina, ekipman, proses, malzeme, mühendislik ve hizmet sağlayan firmaları ve sektör üreticilerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı’nın organize ettiği İtalyan standında yer alacak firmalar ise fuara gelen ziyaretçilere faaliyetleri, projeleri, sundukları ürün ve hizmetleri hakkında bilgi verme imkânı bulacak. Ayrıca firmalar fuar boyunca yapacakları görüşmeler sayesinde Türk firmalar ve farklı ülkelerden gelen uluslararası müşteriler ile yeni işbirlikleri kurma şansına sahip olacak.


İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım AjansıAnkiros 2016’da H6 D100 no’lu stantta ziyaretçilerini firmalarla buluşturacak. Sektörün önde gelen fuarı Ankiros’a geçtiğimiz yıllarda 77 farklı ülkeden 16 bin 15 ziyaretçinin katılmıştı.





Geri Dön