19 / 03 / 2024

Adriana Karembeu, İstanbul'da kendi adını verdiği bir SPA açtı!

Adriana Karembeu, İstanbul'da kendi adını verdiği bir SPA açtı!

Afişleri ve reklâmları seksi bulunduğu için Türkiye'de tartışma yaratan dünyanın en uzun bacaklı modeli Adriana Karembeu, İstanbul'da kendi adının verildiği bir SPA merkezi açtı



Ankara’dan sonra ikinci SPA merkezini Şile’deki Best Western Şile Gardens Hotel’de açan Fransız top model Adriana Karembeu, Fransız erkeklerin ilgisinden bunaldığı için Türkiye’de stres attığını belirtti. “Türkiye’de beni çoğu kimse tanımadığı için sokakta bir jean ve t-shirt’le gezebilmek müthiş bir rahatlık” diyen top model, 41 yaşında olmasına rağmen hâlâ çok genç görünmesini peeling ve cild temizliğine bağlıyor. Karembeu, “Tabii ki beğenilmek çok güzel. Fakat en önemlisi bu güzelliğin kalıcı olmadığını unutmamak. Yıllar geçtikçe daha az güzel ve seksi olsan da, kendinle barışık kalmayı bilmek lazım. Çevremde herkes sarışın ve beyaz tenli. O yüzden esmer ve uzun Türk erkeklerini daha çekici buluyorum” dedi. Karembeu, İstanbul’da en çok Dolmabahçe Sarayı’nın kristal avizeli salonunu beğendiğini söyledi. Mankenin üstsüz reklamını bir maçta yayınlayan Lig TV’ye RTÜK uyarı cezası vermişti. 2003’te ise bir bilboardu müstehcen olduğu için Havalimanı’ndan kaldırıldı.

‘Rekorumu birileri kırmıştır’

125 cm’lik bacak boyuyla Guinnes rekorlar kitabına giren Fransız model, “Muhtemelen benim rekorumu birileri kırmıştır, ama hiç takip etmedim. Ben dünyanın en uzun bacaklı mankeniyim ama en uzun bacaklı kadın değilim. Uçakta ya da arabada zorlanmıyorum, ben sonuçta bir dev değilim” dedi.

Tuğrul Tunalıgil/Vatan


Geri Dön