24 / 04 / 2024

Adriana Lima'nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı!

Adriana Lima'nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın Türk işadamı sevgilisi Emir Uyar aşkı için kesenin ağzını açtı. Uyar, Miami’de aylık 150 bin dolara lüks bir malikane kiraladı..



Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk yazar Metin Hara'dan sonra Emir Uyar'la yeni bir aşka başladı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; kişisel serveti 250 milyon dolara ulaşan Türk işadamıyla yazı Mikonos ve İtalya'da tatil yapan Lima, vatandaşlık aldığı ABD'nin yolunu tuttu. Yılın büyük kısmını sahibi olduğu Venedik'teki St. Regis Venice San Clemente Palace Oteli'yle ilgilenen Emir Uyar ise aradaki mesafe sorununu çözdü. Sosyetik işadamı, Miami'de Adriana Lima'nın da malikanesine yakın bir yerde lüks bir villa kiraladı.

Emir Uyar'ın aşkını daha sık görebilmek için kiraladığı ultra lüks evin aylık kirasının ise 150 bin dolar yani yaklaşık 870 bin TL olarak açıklandı.

Adriana Lima nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı! 

MELEK İÇİN KANATLANDI

Yılın büyük kısmını Venedik'te sahibi olduğu St. Regis Venice San Clemente Palace Oteli'nde geçiren Emir Uyar, güzel sevgilisi için sık sık ABD'ye gidip gelecek...
 


Geri Dön