25 / 04 / 2024

AE Arma-Elektropanç 2014'te 8 proje üstlendi!

AE Arma-Elektropanç 2014'te 8 proje üstlendi!

AE Arma-Elektropanç, 2014 yılını Rusya’dan Cezayir’e uzanan coğrafyada ve kapalı alan toplamı 1 milyon metrekare; kontrat bedelleri 250 milyon USD’nin üzerinde olan sekiz büyük proje ile tamamladı.



Türkiye, Rusya Federasyonu ve Orta Doğu’nun en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, 2014 yılını uluslararası arenada ses getiren sekiz büyük projeyi üstlenerek tamamladı. Kurum, Dubai ve Moskova’da iki, İstanbul, Abu Dabi, Bakü ve Cezayir’deki birer olmak üzere birbirinden büyük sekiz inşaat projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) işlerin teknik müteahhitliğini üstlendi.


AE Arma-Elektropanç’ın 2014 yılında üstlendiği Bakü White City (Bakü), Abu Dabi Marina City Development-Plot C2 (Abu Dabi), Oasis Çok Amaçlı Ofis Kompleksi (Moskova), Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü (İstanbul), Algorithm Çok Amaçlı Ofis Kompleksi (Moskova), Büyük Cezayir Camisi K Binası (Cezayir), Dubai Üniversitesi (Dubai), Al Maktoum Çok Amaçlı Yaşam Kompleksi (Dubai) isimli projelerin toplam kapalı alanı yaklaşık 1 milyon m2 ulaştı ve toplam kontrat bedeli 250 milyon USD’yi aştı.


AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan “Kurum olarak 2014 yılını başarılarla geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 3 kıtada üstlendiğimiz projelerle uluslar arası inşaat sektöründe ülkemizi gururla temsil ediyoruz. 2015 yılı için kendimize zor hedefler koyarak başarı çıtamızı yükseltmek istiyoruz” dedi.


AE Arma-Elektropanç bu yıl inşaat sektörünün en prestijli uluslararası dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından yayımlanan “Dünyanın En Büyük 250 Müteahhitlik Firması” listesinde yer alan Türkiye’deki 42 müteahhitlik firması arasındaki tek teknik müteahhitlik firması olarak yer alma başarısı göstermişti.




Geri Dön