29 / 03 / 2024

AE Arma Elektropanç 2014 projeleri

AE Arma Elektropanç 2014 projeleri

AE Arma-Elektropanç, 2014 yılını Rusya’dan Cezayir’e uzanan coğrafyada ve kapalı alan toplamı 1 milyon metrekare; kontrat bedelleri 250 milyon USD’nin üzerinde olan sekiz büyük proje ile tamamladı.

AE Arma, Dubai'nin en gözde projesini yapacak!

 Orta Doğu’nun en büyük 25 teknik müteahhitlik firması arasında yer alan AE Arma-Elektropanç, bölgedeki prestijli projelerine bir yenisini daha ekliyor. 

AE Arma Dünyanın 250 Müteahhitlik Firması arasında!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik şirketi AE Arma–Elektropanç, dünyanın en büyük uluslararası 250 müteahhitlik firması 2017 listesinde geçen seneye göre 32 sıra yükselerek, 190. sırada yer aldı.

Türkiye Gayrimenkul Fonu büyük projeleri finanse edecek!

AE Arma-Elektropanç Strateji, İş Geliştirme ve Kontratlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Levent Sümer, Türkiye Gayrimenkul Fonu’nu değerlendirdi. İşte o haber...

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Havalimanı'nın müteahhidi oldu!

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Uluslararası Havalimanı yolcu terminal binası genişletme projesinin tüm elektromekanik taahhüt işlerini üstlendi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Murat Çakmak, AE Arma-Elektropanç İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü Murat Çakmak oldu.

AE Arma-Elektropanç, Orta Doğu’nun en büyük 5. müteahhit firması!

AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Teknik Müteahhitlik Firması” listesinde beşinci sırada yer aldı.

AE Arma-Elektropanç yurtdışında 250 milyon dolarlık proje üstlendi!

AE Arma-Elektropanç, son iki yılı uluslararası arenada ses getiren 10 büyük projeyi üstlenerek geçirdi. Toplam kapalı alanı yaklaşık 1 milyon metrekareye ulaşan projelerin toplam kontrat bedeli ise 250 milyon doların üzerinde gerçekleşti.

AE Arma-Elektropanç, Dubai'deki AVM'nin müteahhitliğini yapacak!

AE Arma-Elektropanç Dubai’de çok prestijli bir alışveriş merkezinin 65M USD’lık teknik müteahhitliğini imzaladı. Projenin 2017 yılı gibi bitmesi planlanıyor.

AE Arma-Elektropanç, en büyük teknik müteahhitlik firmaları arasında!

Orta Doğu’daki faaliyetlerini artıran AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Müteahhitlik Firması” listesinde üçüncü sırada yer aldı.

AE Arma-Elektropanç, Riverland Dubai’nin teknik müteahhitliğini üstlendi!

AE Arma-Elektropanç, Dubai Parks and Resorts’un merkezinde yer alan Riverland™ Dubai’nin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

AE Arma Elektropanç'ın yeni hedefi Afrika!

3 kıtada 7 milyon metrekareden fazla çeşitli fonksiyonel teknik müteahhitlik hizmeti veren AE Arma- Elektropanç, hedefine Afrika'yı da aldı.

AE Arma Elektropanç 2014 projeleri Haberi

AE Arma Elektropanç 2014 projeleri

Türkiye, Rusya Federasyonu ve Orta Doğu’nun en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, 2014 yılını uluslararası arenada ses getiren sekiz büyük projeyi üstlenerek tamamladı. Kurum, Dubai ve Moskova’da iki, İstanbul, Abu Dabi, Bakü ve Cezayir’deki birer olmak üzere birbirinden büyük sekiz inşaat projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) işlerin teknik müteahhitliğini üstlendi.


AE Arma-Elektropanç’ın 2014 yılında üstlendiği Bakü White City (Bakü), Abu Dabi Marina City Development-Plot C2 (Abu Dabi), Oasis Çok Amaçlı Ofis Kompleksi (Moskova), Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü (İstanbul), Algorithm Çok Amaçlı Ofis Kompleksi (Moskova), Büyük Cezayir Camisi K Binası (Cezayir), Dubai Üniversitesi (Dubai), Al Maktoum Çok Amaçlı Yaşam Kompleksi (Dubai) isimli projelerin toplam kapalı alanı yaklaşık 1 milyon m2 ulaştı ve toplam kontrat bedeli 250 milyon USD’yi...