19 / 04 / 2024

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...



 

1969 doğumlu Murat Çakmak, profesyonel iş hayatına yazılım geliştirici olarak başladı. Enka İnşaat İnsan Kaynakları Bölümleri için yazılım geliştirmeye başlaması üzerine inşaat sektörü ile tanıştı. 


Moskova Maksim Gorki Edebiyat Enstitüsünden mezun olduktan sonra bir süre Moskova Devlet Üniversitesi – Asya Afrika Ülkeleri Enstitüsünde stajyer olarak çalışmalar yaptı. Enka İnşaat’ta geliştirdiği ve EPS (Enka Personel Sistemi) adını verdiği yazılım halen şirketin tüm uluslararası ve Merkez projelerinde kullanılmaktadır. 


Enka İnşaat’taki Yazılım Geliştirme Uzmanı ve Denetim Müdürlüğü görevinin ardından Rönesans İnşaat’ta İnsan Kaynakları ve ERP Yöneticiliğini aynı anda yerine getirdi. Bu süre içinde Rönesans İnşaat’ta SAP yazılımının kurulumu ve İnsan Kaynakları Yönetmeliğinin hazırlanması, iş akışlarının yeniden düzenlenmesi, Planlama ve Finans Bölümleri ile entegrasyon konusunda aktif görev üstlendi. 


Son olarak Yapı Merkezi (Etiyopya) İnsan Kaynakları Yöneticiliği ve Limak Holding’in Rusya’da kurmuş olduğu grup şirketinde İnsan Kaynakları ve İdari Yöneticiliğini müteakiben, Ağustos 2016 itibariyle AE Arma-Elektropanç İnsan Kaynakları Müdürü olarak görevine başladı.


Murat Çakmak, AE Arma-Elektropanç İnsan Kaynakları Müdürü oldu!



Geri Dön