19 / 04 / 2024

Murat Ergin kimdir?

Murat Ergin kimdir?

ULI, GYODER, ICSC, CORENET üyesi ve SPK onaylı değerleme uzmanı; Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin kimdir? İşte Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin'in biyografisi...



Murat Ergin kimdir?

Murat Ergin, orta öğrenimini Robert Koleji'nde tamamlayan Ergin, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde lisans ve İş İdaresi konusunda yüksek lisans yapmıştır. 


1994 yılında kurulan ve ticari gayrimenkul hizmetleri alanında uzmanlaşan Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü olan Murat Ergin, gayrimenkuldeki kariyeri boyunca çeşitli uluslararası projelerde yer almıştır. 


ULI, GYODER, ICSC, CORENET üyesi ve SPK onaylı değerleme uzmanı olan Ergin, düzenli olarak yabancı ve yerli basında Türk emlak piyasası konusunda uzman görüşleri ile yer almaktadır.


1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ergin, evlidir ve 2 kızı vardır.


Kuzeybatı Gayrimenkul Değerleme

Kuzeybatı Gayrimenkul, 1994’te kuruldu. Merkezi İstanbul’da bulunan Kuzeybatı Gayrimenkul, ticari gayrimenkul hizmetleri alanında uzmanlaştı. Kuzeybatı Gayrimenkul, Şubat 2012'den itibaren uluslararası gayrimenkul danışmanı BNP Paribas Real Estate'nin Türkiye'deki tek yetkili iş ortağı.


Kuzeybatı 2012 itibarıyla 25 profesyonel çalışandan oluşmaktadır. Bu rakam Türkiye’deki benzer şirketler arasında en kalabalık ekiplerden birisi olarak göze çarpmaktadır.






Geri Dön