28 / 03 / 2024

AE Arma Elektropanç Garanti Bankası Pendik işini aldı!

AE Arma Elektropanç Garanti Bankası Pendik işini aldı!

AE Arma-Elektropanç; Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü’nün mekanik tesisat işlerinin ardından elektrik-elektronik işlerinin de teknik müteahhitliğini üstlenerek projenin tüm elektro mekanik tesisat işlerini üstlenmiş oldu.



Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç; İstanbul’da inşaatı devam eden Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü’nün mekanik tesisat işlerinin ardından elektrik-elektronik işlerinin de teknik müteahhitliğini üstlenerek projenin tüm elektromekanik (MEP) tesisat işlerini üstlenmiş oldu. 


Midek/ERA tarafından projelendirilen dev yerleşkenin yapısı; 53.500 m2 açık ofis alanı, 16.000 m2 oditoryum ve kafeterya gibi özel fonksiyon alanları ile 72.500 m2 otopark, arşiv ve benzeri servis alanları olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor. 


2015 yılında tamamlanması planlanan Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü’nün tasarım ve inşaat faaliyetlerinin yürütülmesinde; arazi ile uyum, enerji ve su tüketiminin azaltılması, çevre dostu malzeme seçimi ve inşaat atık yönetimi gibi LEED GOLD sertifikası kriterleri göz önünde tutuldu. Bina, AE Arma-Elektropanç’ın üstlendiği 8. yeşil bina projesi konumundadır.



Geri Dön