19 / 04 / 2024

AE Arma-Elektropanç, Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü'ne imza atacak!

AE Arma-Elektropanç, Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü'ne imza atacak!

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç son olarak, İstanbul’da inşaatı devam eden Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü’nün mekanik tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi...




 


Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; ulusal ve uluslararası alanda büyük projelere imza atmaya devam ediyor. AE Arma-Elektropanç son olarak, İstanbul’da inşaatı devam eden Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü’nün mekanik tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi. 


Midek/ERA tarafından projelendirilen dev kampüsün yapısı; 53.500 m2 açık ofis alanı, 16.000 m2 oditoryum ve kafeterya gibi özel fonksiyon alanları ile 72.500 m2 otopark, arşiv ve benzeri servis alanları olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan projenin mekanik tesisat işlerinin kontrat bedeli 42.289.497 TL. 


Yapımına 2011 yılının Ağustos ayında başlanan kampüsün tasarım ve inşaat faaliyetlerinin yürütülmesinde; arazi ile uyum, enerji ve su tüketiminin azaltılması, çevre dostu malzeme seçimi ve inşaat atık yönetimi gibi LEED GOLD sertifikası kriterleri göz önünde tutuldu. Bina, AE Arma-Elektropanç’ın üstlendiği 8. yeşil bina projesi konumundadır. 


Geri Dön