26 / 04 / 2024

Aeropark Esas GYO 'da teslimler Mayıs'ta başlıyor: 195 bir dolar!

Aeropark Esas GYO 'da teslimler Mayıs'ta başlıyor: 195 bir dolar!

Firma: Esas Gayrimenkul

Proje: Esas Aeropark

Esas Gayrimenkul girişimiyle yükselen Esas Aeropark projesinde banka kredisine uygun satışlar devam ediyor. Esas Aeropark projesinde minimum ofis fiyatı 198 bin dolar olarak belirlendi...




Esas Aeropark projesi konum itibariyle Pendik-Kurtköy’de hayata geçirildi.  Esas Gayrimenkul  tarafından 2 blok halinde yükselen  Esas Aeropark projesi 15 bin metrekare inşaat alanına sahip. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerinin sunulduğu Aeropark Kurtköy 'de satışlar devam ediyor. 


İçerisinde 42 adet dairenin yer aldığı  Esas Aeropark  projesindeki konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında değişim gösteriyor. Projede bulunan daireler 195 bin dolar ile 400 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Aeropark Esas GYO da teslimler Mayıs ta başlıyor: 195 bir dolar!


Konutların dışında alışveriş alanının da yer aldığı Kurtköy Esas Aeropark'ta teslimat süreci Mayıs ayının ortasında başlıyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabilen projede bunun için yüzde 25'lik dilimin peşinat olarak ödenmesi gerekiyor. 


Esas Aeropark , Sabiha Gökçen Havaalanı’na araçla 1 buçuk dakika ve Organize Sanayi Bölgesi noktalarına 10 dakika, Viaport Alışveriş Merkezi’ne 5 dakika ve Teknopark’a 1 dakika mesafede yer alıyor. 




Telefon:0216 702 18 50

Web adresi:http://www.esasgayrimenkul.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön