23 / 04 / 2024

Afyon Dinar Park Evleri'nin temeli atıldı!

Afyon Dinar Park Evleri'nin temeli atıldı!

Afyonkarahisar 'ın Dinar ilçesinde Yeni Dinar Devlet Hastanesi karşısına inşa edilecek olan Dinar Park Evleri 'nin temeli atıldı. Yapılacak olan evler toplamda 70 daireden oluşuyor.




Dinar Belediye bulanı Saffet acarın da katıldığı temel atna töreninde Dinar Park Evleri hakkında bilgi verdi. Nihat Çalışkan. "Bu inşaatın temel sistemi jet grafik dediğimiz yer altına kayalaştırma sistemidir. Birinci katlarımızda dükkânlar olacak. İşyerlerinin üstlerinde dairelerimiz olacak" dedi


Dinar Park 'ta yer alan daireler 85 ile 200 m2 arasında değişiyor. Dairelerde üçlü ankastre set bulunuyor.


70 DAİREDEN OLUŞUYOR 

Toplamda 70 daireden oluşan proje ile ilgili olarak depreme dayanıklılığı ve bölgede su olması ile ilgili de vatandaşları bilgilendirici bir konuşma yapan Çalışkan, vatandaşların bu konuda  rahat olmasını. uyguladıkları sistemin bu sorunları ortadan kaldırdığını ifade ederek şöyle konuştu. "Dinar'ın her yerinde su var. Birçok temel çeşitlerimiz var. önemli olan yapacağınız binanın temel sistemini binanın statiğini çok iyi ayarlarsanız burada korkulacak hiçbir şey yok. İstanbul'da deprem bölgesi olmasına rağmen 15 katlı binaların yapıldığını görüyoruz Buraya döktüğümüz çimento temelin kayalaşmasını sağlıyor." dedi.


Afyon Gazete 3


Geri Dön