26 / 04 / 2024

Afyonkarahisar'a meydan ve alt geçit projesi!

Afyonkarahisar'a meydan ve alt geçit projesi!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı devam eden kent meydanı ve 3'üncü alt geçidin yapımında sona yaklaşıldı. Projelerin yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. 



Afyonkarahisar'ın çehresini değiştirecek kent meydanı projesinde çalışmaların yüzde 50'si tamamlandı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Kent meydanı ve 3'üncü alt geçit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Çoban, her iki projenin 2018 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Çoban, Afyonkarahisar'da 2 köprülü kavşak ve 2 alt geçidi tamamladıklarını hatırlattı.

Stadyum kavşağında yapımı devam eden 3'üncü alt geçidin tamamlanması için çalışmalara devam ettiklerini açıklayan Çoban, "İnşallah 3'üncü alt geçidimizi de bu yıl içerisinde bitireceğiz. Gerekli alt yapıdaki çalışmalar bitti. Fore kazıklar bitmek üzere. Bundan sonra köprü ve girişlerinin bağlanma işlemleri kalıyor. Belki biraz gecikme olabilecek. Ama inşallah fazla bir gecikme olmaz. 2018 yılı içerinde Allah'ın izniyle hem yeni alt geçidimizi hem de meydanımızı hizmete açacağız" ifadelerini kullandı.


Geri Dön