25 / 04 / 2024

Afyonkarahisar'da Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 dairenin sahipleri belirlendi!

Afyonkarahisar'da Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 dairenin sahipleri belirlendi!

Afyonkarahisar'da Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Demiryol-İş, Türk Harb-İş ve Yol-İş sendikalarının ortaklaşa yaptığı Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 konutun hak sahipleri belirlendi. 460 konutun sahibi kura ile seçildi.



Afyonkarahisar'da Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Demiryol-İş, Türk Harb-İş ve Yol-İş sendikalarının ortaklaşa yaptığı Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 konutun hak sahipleri kura çekilerek belirlendi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Afyonkarahisar'da Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Demiryol-İş, Türk Harb-İş ve Yol-İş sendikalarının ortaklaşa yaptığı Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 konutun hak sahipleri belirlendi. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, kura töreninde, Türk milletinin zor bir coğrafyada yaşadığını belirtti. 

Türkiye'nin önemli bir coğrafyada kıymetli bir ülke olduğunu vurgulayan Atalay, "100 yıl evvel de 200 yıl evvel de düşmanımız vardı, bugün de var. Dışarıda da içeride de var. Onun için beraber olmak mecburiyetindeyiz" diye konuştu. 

Afyonkarahisar da Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi ndeki 460 dairenin sahipleri belirlendi!

Türkiye'nin kendisinden başka dostu olmadığına dikkat çeken Atalay, sözlerini şu şekilde bitirdi: 

"Türk İş Sendikaları Konfederasyonu'nun 1 milyon 200 bin üyesi var. 6 milyonluk bir aileyiz. Türkiye'nin bütün bölgeleri bu ülke için şehit verdi. Hala vermeye devam ediyor. Bu bölgede Yunanlıların yaptıklarını dedelerimiz, atalarımız anlattı. Onun için biz birbirimize sarılmak, beraber olmak mecburiyetindeyiz. Sandığa gittiğinizde kime istiyorsanız ona oy verin ama o ana kadar bu ülkeden yana olmak mecburiyetimiz var. Devletten yana olmak mecburiyetimiz var. Onun için yan yana geldiğimiz zaman aşamayacağımız problem olmaz."

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da ucuz maliyetle yüzlerce insanın konut sahibi olmasına vesile olacak kooperatifçilik örneğinin başarıyla tamamladığına vurgu yaptı. 

Konuşmalardan sonra konutların sahipleri kurayla belirlendi.

Törene, Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, eski AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Kahramanmaraş Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri'nde hak sahipleri belli oldu!


Geri Dön