19 / 04 / 2024

AG Plaza'da metrekaresi 20 dolara kiralık ofis!

AG Plaza'da metrekaresi 20 dolara kiralık ofis!

AG Yapı A.Ş'in AG Plaza projesinde metrekare ortalama ofis kirası 20 dolar olarak belirlendi



İstanbul Sütlüce'de inşa edilen AG Plaza'nın temeli 2008 yılında atıldı. İnşaat bu yıl Ağustos ayında tamamlanacak. 7 bin 650 metrekare alana kurulan AG Plaza'nın inşaat alanı 38 bin 500 metrekare. Kiralanabilir alan ise 27 bin metrekare. 10 katlı beş bloktan oluşan AG Plaza'nın mimarı Erol Şalikoğlu. AG Plaza'da 184 metrekareden 719 metrekareye değişik tip ve boyutlarda 39 adet ofis yer alıyor.

AG Plaza'da ofis iç tasarımında sınırları kaldıran yüksek döşemeye ve asma tavana imkan tanıyan kat yüksekliği, gün boyu, ofisin her noktasında gün ışığı almayı sağlayan mimari tasarım, akıllı bina teknolojisi, ihtiyaca göre otomatik olarak değişen tam otomasyon sistemi, geniş teraslar ve havuzlardan oluşan, yeşillendirme konseptiyle dizayn edilmiş, iki bin metrekarelik ön giriş, her ofise,  bulunduğu katta kendine özel otopark, tamamı  kapalı, 356 araçlık geniş otopark kapasitesi, iklimlendirme sistemlerindeki en son teknoloji olan, ‘'Değişken Gazlı Isıtma-Soğutma Sistemi'' sayesinde plazadaki her ofisin ve ofislerdeki tüm odaların aynı anda, ayrı ayrı ister soğutulup ister ısıtılabilmesi imkanı,  kişisel ihtiyaçlara göre ayarlanabilen iklimlendirme sistemi ile ofisinizin her noktasında konfor, her ofisin kendine özel iklimlendirme faturasına sahip oluşu, taze hava girişi rahatlığı, kapalı devre güvenlik kamera sistemi, bilgisayar kontrollü, kartlı giriş kontrol sistemi, istek halinde göz tanıma, parmak izi veya yüz tanıma gibi özelliklere sahip  biyometrik kontrol sistem seçeneği, otomatik yangın algılama ve ihbar sistemi, springler yangın söndürme sistemi, yangın su deposu, fiber optik altyapı, metro ethernet, SDH Portları, uluslararası standartlarda, klimlendirme ve yangın koruma koşullarına uygun sunucu odası, AG Plaza'ya özel Trafo, tam yedekleme sağlayan jeneratör, her blokta ikişer adet, otopark bloğunda da iki adet, toplamda dokuz asansör gibi özellikler bulunuyor.
 
0212 325 28 00
www.agplaza.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön