26 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri!

Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My 46

Ağaoğlu İnşaat'ın Veliefendi'deki projesinin ismi Ağaoğlu My 46 olarak belirlendi. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri metrekare satış fiyatı 6 bin TL'nin üzerinde olacak...




Ağaoğlu Veliefendi projesinin ismi Ağaoğlu My 46 olarak belirlendi. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri İstanbul Bakırköy'e bağlı Kartaltepe Mahallesi'nde eski boya ve mensucat fabrikalarının olduğu arsada yükseliyor.


Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri Veliefendi Hipodromu'nun karşısında inşa ediliyor. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri'nin yapılacağı bölge için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2.5 emsal belirlemişti.


8 blok olarak inşa ediliyor olan Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri projesinde 1.200 adet konut bulunuyor. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi. 


Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri fiyatları metrekare fiyatı olarak 6 bin TL'nin üzerinde olacak.  Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri projesinde 3 adet az katlı blok yer alıyor. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Bakırköy ve sahil yoluna 1 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Ağaoğlu  My 46  iletişim 

Telefon: 444 6 777

Web Adresi: www.agaoglu.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön